Hirdetés
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #43850 üzenetére
Alapból ugyanazt a mappát használja, a telefonra rákattintasz iTunesban és lesz egy Fotók fül jobb oldalt, ott tudod kiválasztani, hogy melyik mappát használja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Mela Kehes #43850 üzenetére
Hmm? Nem értem pontosan a kérdést Amikor felcsatlakoztatod a telefont, megnyitod az iTunes-t, bal oldalt a Devices fülön megjelenik az adott készülék, kijelölöd a képeket a számítógépeden, és egyszerüen csak "áthuzod" a telefon nevére. És kész
www.kristofnagy.com
-
vadászcsiga
félisten
válasz DanielK #43853 üzenetére
Ettől függetlenül tényleg fszság hogy nincs egy reload gomb alul, nem lehet minden weboldalt úgy beállítani ahogy ezt a fórumot. Nekem egyébként úgy van elmentve ennek a fórumnak a címe hogy egyből az aljára ugrik nem tudom hogy csináltam de kezdetektől fogva ilyen, egyszer már belinkeltem.
http://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1/friss.html#navi_btm -
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #43857 üzenetére
ott van középen,hogy csökkenö vagy növekvö modba szeretnéd látni a hsz-eket..
GO Gunners!!!
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #43857 üzenetére
#navi_btm a link végén emiatt ugrik az oldal aljára
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #43860 üzenetére
Mi volt ma az ebéd?
-
legenda
icloud -> nyelv -> magyar!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vadászcsiga
félisten
Apropó iCloud. Jegyzetek bekapcsolásához minek kell @me.com-os emailt létrehozni miért nem jó neki a gmailes?
ittakary
Hú de sok mindent kérdeznék.DanielK
Ok az tiszta úgy is van beállítva csak azért nem értem mivel a naptár, a könyvjelző, kontaktok stb ehhez elég volt a gmailes id-m.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #43865 üzenetére
Mert csak Az ilyen kérdésre az Apple szoftvermérnökei tudnának válaszolni...
-
DanielK
addikt
Jó kérdés, ahhoz hogy teljes értékűen használd az iCloudot me cím kell neki.... Apple hülyesége ez.
De a gmailnél is tudsz jegyzetet menteni, csak exchangeek állítsd be. -
sp@rtan
senior tag
Tipp: iCloud.com-ról a jegyzetek a Mailen belül elérhetőek. Meg OS X-en is a jegyzeteket a Mailel szinkronizálja, lehet ezt akarták megtartani.
-
legenda
nekem nincs *@me.com e-mail cím aktiválva, *@gmail.com van beállítva az icloud alatt, icloud jegyzetek emiatt kikapcsolva, de az integrált jegyzetek esetén a *@gmail.com alapnak beállítva, így minden ok!
-
sp@rtan
senior tag
válasz vadászcsiga #43870 üzenetére
Nem szerkeszthetőek, úgy jelennek meg mintha emailek lennének. Az úgy tényleg jó lenne, ha lehetne szerkeszteni. Evernote viszont tudja, és az is cloud alapú.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz vadászcsiga #43873 üzenetére
az ingyenes igen.
a fizetős az képes netközeleben leszinkronizálni helyi memóriába a jegyzeteket és minden egyebet.
tudtommal.[...] and on the sixth day God created Manchester
-
legenda
gondolom azért, mert alapban csak saját e-mail felületen aktív!
-
sp@rtan
senior tag
válasz vadászcsiga #43873 üzenetére
Hmm, most megnéztem. Azt mindenképpen írja, hogy a premium accounttal tudod offlineba elmenteni. Megnyitottam egy jegyzetet, beraktam airplanebe. Az előző jegyzetet megnyitotta (appot kilőttem teljesen), a többire meg kiírta, hogy váltsak premiumra. Inkább maradjunk annyiban, hogy csak online megy.
(#43877) vadászcsiga: Amúgy az Evernote nagyon sokat tud, én szerintem a felét se ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Phantomhive #43874 üzenetére
5 euro havonta. Hülyék ezek? Maradok a gyárinál, egyébként sincs gyorsabban használhatóbb annál a store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #43877 üzenetére
-
fazr
senior tag
Ok ez világos de nem ez a kérdés hanem hogy ha elég a gmailes id a kontaktok stb-hez, miért kell me.comos a jegyzetekhez?
Láthatatlan amit egyel feljebb írtam?
A jegyzetek Gmailben és iCloudban is speciális emailek, amit egy Notes címkével/mappában tárol a levelező.
Hogy tároljon emaileket az iCloud levelező iCloud emailcím nélkül?
-
Triondor
csendes tag
Volna egy kérdésem, ami lehet hogy kevésbé szakmai...
egy Iphone 4S 16 Gb fekete... és T-mobile függő 3 hónapos, makulátlan (egyben lett fizetve, és garancia van a letiltás ellen)
+ jár hozzá egy cleave alu bumper ház is..Nos a kérdés, hogy megér ez a ketyere 115 ezret?
-
ittakary
nagyúr
válasz Triondor #43883 üzenetére
Olyan hogy garancia a letiltás ellen NINCS. Ha a tulaj nem fizeti az előfizuját, úgy letiltják mint a sicc, és akkor aztán jön a mélytorok, mert a pénzedet kb soha nem látod viszont...
De az ára elég jó, bár én biztos nem venném meg Ez már a túl jó ár kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Triondor
csendes tag
-
ittakary
nagyúr
válasz Triondor #43885 üzenetére
Félreérted. A telefon lehet kifizetve egybe, de ettől még letilthatják
Az csávó a díjcsomagjára vállal fizetési kötelezettséget adott esetben 1 vagy 2 évre. Ha ezt "merő véletlenségből" elkezdi nem fizetni, akkor jön a cumi. A teló tökmindegy, hogy ki van e fizetve vagy nincs, jön a tiltás. Legalábbis én így tudom.
-
sp@rtan
senior tag
válasz vadászcsiga #43886 üzenetére
Hát azt keresheti még egy jó ideig.
Nyárra lehet megcsinálják, hogy külön is elérhető legyen. Jön az új OS X, ott külön lesz a Notes és iClouddal fog menni. Én már próbáltam, nagyon jól teszi a dolgát.(#43887) DanielK: "...vagy csak a törlés." Igen, az megy.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
így annyival jobb a helyzet, hogy 1 - 2 - 3 év "pereskedés" után, esetlegesen lesz/lehet pénzed a letiltott telefonból...
persze ha valóban tartja a szavát, illetve az írásban foglaltakat, akkor nincs akkora gond, hogy évekig "pereskedj"...[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
Há' leirom Énneked drága tezsvirem it, a zország-villág elöt a forum tágjái lehetnek a tánuk hogy ha letityák akorr viszafizetem a zösszeget a telefonér mindd a 9 gyerekem íletire meg eszküszöm neked ha kel
Kb ennyit ér az is, ha írásba adják, sose fogod megtalálni már az embert, aztán csak kesereghetsz
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
sp@rtan
senior tag
Lehet, de most iCloudról volt szó. De Mountain Lionban tényleg fasza lesz a külön app.
Amúgy van gyári Notes alternatíva, csak kicsit drága. Pages ugyanúgy felnyom mindent az iCloudba, bár ott is kérdéses, hogy lehet-e szerkeszteni.
Mod: Ha már iCloud a téma, akkor az új Safariban Mountain Lionban, lehet lesz a Windowsosban is lehet majd a tabokat is szinkronizálni iClouddal.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
En vagyok hulye, vagy a kepeknel tenyleg nincs share on facebook funkcio? Illetve mp3 csengohang bealliotast merre lelem? Illetve miert nem szol, hogy te marha, ne jelolj ki ennyi kepet emailben elkuldesre?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest