Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
DanielK
addikt
Sokaknak kérdés a töltő+kábel kérdés.
A sync kábelre van egy jó és olcsó alternatíva. A fogarasi Tescoban a fekete színű Belkin kábel 1245,- Ft.
Csak gondoltam szólok, ha valakinek már elhasználódott volna...
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #25107 üzenetére
Akarom mondani 200 000 Ft
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Megint előjött az a problémám,hogy az app store-ból letöltött free alkalmazásokat nem inditja el.Tegnap még mentek most már nem.Jha és megfigyeltem hogy a feltelepités után 3. napjára csinálja kb ezt a jelenséget.Valami ötlet?
-
whitezo88
nagyúr
9 körül küldtem egy SMS-t a barátnőmnek, aki azt mondja, hogy eddig NYOLCSZOR küldte el. Őnála, nálam, vagy a T-nél van valami gubanc?
-
S3cu
tag
Sziasztok, i4-nél a home gomb probléma... ha cseréltetem itthon szakival (gari már nincs) megjavul, vagy csak átmeneti megoldás lesz?
No Bass. No Fun.
-
eos30d
aktív tag
Ti még irtok sms-t? én már max csak a parkolóórának...
-
boogie84
veterán
válasz Hege-Zs #25048 üzenetére
Ha már a telód meg van, ott is meg tudod neki adni h nincs kártya, és telóval is megy a regelés.
(#25115) SecuV6: Már írták h átmeneti megoldásnak jó lehet a porszívós történet is. Ha már szétszedik a szakik, tehetnének bele gumigyűrűt ahogy az i4S-ben is van.
(#25122) kisÁdi: Míg hozzám nem került egy 3GS addig nagyon is tetszett az i4. Most meg vagyok elégedve ezzel.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
kisÁdi
aktív tag
Ha az iPhone5 visszatérne a 3G-3GS külsőre szerintem az jobb lenne.Nekem jobban bejön kényelmesebb is.
-
Bling95
őstag
A mai nappal lejárt a garanciám
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
4.3.3as jailbreakelt os-t hogy lehet 5.0.1-re frissiteni? itunesből nem sikerül...
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
restore-t külön nem tudtam csinálni,mert itunesból, csak frissitéssel együtt akarja, az meg nem megy. telóról szintén nem sikerül a restore,mert ha rámegyek akkor nem indul el a telo.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
boogie84
veterán
válasz whitezo88 #25131 üzenetére
Létezik olyan funkció, ami emlékeztet ha jött egy sms-em és nem olvastam el? Vagy épp egy nem fogadott hívásom van?? Ezt hiányolom, de nagyon.
Gáz h ma haver küldött egy üzit és most olvastam el h felhívott, amikor kaptam nem hallottam meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
boogie84
veterán
válasz whitezo88 #25134 üzenetére
Nem az volt a baj h ha feloldom a zárat akkor nem látom, hanem az h nem hallom meg, rá sem nézek a telóra.
Próbáltam az értesítési központot állítani, felülre nem rakja ki az SMS-t. Csak a képernyő közepére.
Másik probléma h csak 10× fog emlékeztetni.(#25136) snooze: JB
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
sehogy se sikerül 5.0.1-re frissitenem.
ez a hibaüzenet."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
boogie84
veterán
válasz madmike #25142 üzenetére
Bekapcsolod a wifit, és a beállítások / általános / szoftverfrissítés.
(#25138) snooze: Be lehetne állítani h hányszor és h milyen időközönként jelezzen ha van nem olvasott üzim, vagy nem fogadott hívásom? Ez nagyon jó program lenne.
(#25145) madmike: Én is a szerkesztés gombot használom. Mint írták csak 5ös szoftverrel megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Roland93
aktív tag
A múlt hónapban rendelt iPhone 3gs-emet visszaküldtem, és lecseréltem egy iPhone 4-re
Ma jött meg, úgy hogy én is beszálltam a iPhone-osok közé. -
Roland93
aktív tag
Azt lenne a kérdésem, hogy ilyenkor a zsír új telónak mit kell csinálni az aksijával?
Le kell meríteni teljesen utána pedig feltölteni, vagy csak teljesen feltölteni?
Vagy ezeknél a telóknál már nincs ilyen?A választ előre köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest