Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Minden emelkedik mint mindig... El kell fogadni, nincs ugyanis mas valasztas!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Dusee
őstag
helló!
létezik olyan, hogy t-mobileban valami frissített iphone-okat adnak el?
haverom vett egy 4-et, és elég érdekes dolgokat produkál a telefon.
például:
csinál egy screenshotot, és a felbontása nem 640x960, hanem 533x800, és egyéb ilyen elmagyarázhatatlan dolgokat, de használtam másik haverom 1 éves 4-ét, és az bizonyos dolgokban máshogy reagált, gondolok itt a sebességre, stb.
lehet valami valóság alapja ennek?
köszi -
Csabee.
nagyúr
Fél áron a QuickOffice Pro
Üdv: Csabee.
-
Dusee
őstag
válasz Cybertrone #25406 üzenetére
és akkor az egyik screenshotja miért kisebb mint a másiké?
-
Cybertrone
veterán
-
Dusee
őstag
válasz Cybertrone #25409 üzenetére
giroszkóp miatt tán?
szerintem is hülyeség, de még is ezek a tények...Totheground:
hát volt már rá példa de volt, hogy jailbreak nélkül használta, és akkor is fent álltak ezek az érdekességek (screenshot méret, stb).btw ha van egy jailbreakes backupja, és azt visszaállítja az nem okozhat problémát?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Csomoszor tunnek el AppStore-ban a top 25 tabjai. Másnál is? Csak a bezárás segít. 5.0.1
-
SÖ
addikt
válasz Feanor1031 #25361 üzenetére
Gondolom, ha 3x annyiba kerülne a kenyér, akkor is a pékeket hibáztatnád, és nem az üzemanyagba épített adókat, stb. Nem akarom védeni a szólgáltatókat, mert ott húznak le ahol tudnak, de van egy ilyen kitétel is ha jól tudom. "A módosítás jogát fenn tartjuk." Amit mindenki aláír, ha akar telefonálni.
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
nagyon gondolkzoom az ios5 re váltáson nem tudom mit mondotok javultak a problémák mit javasoltok 4.2 ről érdemes?
-
SilverToM
tag
Sziasztok!
Bocsi, ha hülye kérdésem lenne, de nem a saját problémám, hanem egy barátom keresett meg vele.
Az lenne a problémája hogy van egy amcsiban vett iPhone-ja, amit most itthon használna. Lehetséges?
Csak egy igenre vagy egy nemre lennék kíváncsi, és nagyon megköszönném a nevében is.
Előre is köszönöm! -
Totheground
addikt
Az AppStoreos report a problem a devek felé küld üzenetet vagy az applenek?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mela Kehes
addikt
Két igényes és most ingyenes játék:
Az Amazing Breaker lett volna a harmadik, de úgy nézem csak tegnap volt ingyenes. Bocs, lusta voltam tegnap beírni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Újabb hibát fedeztem fel az AVPlayer-nél. Másoltam rá néhány új részt és a félbehagyott részt kb. két perccel később folytatta.
Nálam már kezdi a használhatatlanságot súrolni, pedig jó kis program. Nem szeretem, ha valami nem működik hibátlanul, pláne hogy pénzt is adtam érte. Lehet áttérek az OPlayerre."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Szecsy
aktív tag
Akkor mit ajanlotok erdemes 4.2 rol valtanom az 5 re?
-
pite4
tag
Egy nagyon fontos szakmai kérdés: Karácsonyi bevásárlólista app-ot tud valaki. Nem nagyon tudom fejben tartani, kinek mit...
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Newyorker
addikt
Valaki ért a JB-hez? Megcsináltam, minden oks, csak lenne egy két kérdésem PM-ben!
Köszönöm előre is!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
nagyúr
válasz Mancsy #25431 üzenetére
Általában fejjel lefelé jeleníti meg a win, ahogy a képeket is (mac-en bezzeg jól állnak). Én a képekre photoshoppal rámentek, akkor visszafordul (az is érdekes, hogy photoshopba berántva már jól mutatja őket). Valőszínűleg,ha egy ismertebb videóvágó programba bedobod (főleg olyanba, ami mac-re is van), akkor jól fogja megjeleníteni, és csak rá kell menteni, mint a képek esetében.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Csabee.
nagyúr
válasz Mela Kehes #25425 üzenetére
A Crazy moto elég gagyi játék... semmi célja nincs...
Üdv: Csabee.
-
Mela Kehes
addikt
válasz Csabee. #25437 üzenetére
Én végigszaladtam két pályán, szép a grafika, könnyű irányítani. Gondolom csak teljesíteni kell a pályákat és ennyi. Lehet hogy fél óra alatt kijátszható aztán eldobós.
A Where's my water?-t is kijátszottam, aztán ott csücsül a telón, mert most már mit kezdjek vele. Igaz azt nem fél óra alatt játszottam végig.[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #25439 üzenetére
Az nem lenne rossz. Mondjuk ha ilyen típusú játékot tölt le az ember, akkor tudja, hogy egyszer vége lesz. A Dark Nebula 1-2-t még nem játszottam végig, de azok is erre a sorsra jutnak.
Marad a jó kis passziánsz!"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Szecsy
aktív tag
válasz Solar_Wind #25434 üzenetére
mit értesz a kiforrott alatt? mik a problémák az ötössel?
-
nagyúr
válasz Szecsy #25441 üzenetére
Most, hogy már 5.0 van a telefonomon, mióta megjelent és nincs bajom vele, azt mondom simán váltanék máskor is. Viszont többen panaszkodnak lagokra, csökkent üzemidőre, programokból való random kilépésre (nekem ez csak iPad 2-n van, de ott k*rvára idegesítő), stb. Szóval kicsit orosz rulett a frissítés, van akinek mákja van, van, akinek nem.
-
ittakary
nagyúr
válasz icecave #25442 üzenetére
Nekem ugye pont az iOS 5 megjelenés óta van telefonom, hát komolyan mondom iOS4-et kellene használnom, el is adnám a telefont. Nélkülözhetetlennek tartom az értesítésrendszert és az imessage-et.
Ilyenkor mindig az jut az eszembe: valamikor a kezdetekben volt iPhone AppStore nélkül Mennyire durván fapados lehetett[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
nagyúr
válasz ittakary #25445 üzenetére
1. A régi időkben is el lehetett lenni azért. Még az első iPhone mikor kijött és megvettem (ugye gyárilag független nem volt, alapból kellett jb-zni, aztán mást is, amiről nem beszélünk), simán elvoltam vele. Aztán jött az Appstore, és a "jót könnyű megszokni" alapon most már nem lennék meg nélküle.
2. Amíg nem volt notf. cucc, akkor előtte JB, majd cydia-ból megvettem 8 dolcsiért a lockinfo-t, azt sokkal jobban szeretettem, azt és úgy raktam ki a lockscreenre, amit akartam. Úgyhogy nekem nem volt akkora durranás eleve az újítás 5-ös OS-en.
-
manchester85
veterán
válasz ittakary #25445 üzenetére
"lyenkor mindig az jut az eszembe: valamikor a kezdetekben volt iPhone AppStore nélkül Mennyire durván fapados lehetett."
Nem, ilyenkor az jusson eszedbe, hogy milyen szintet képviselt a konkurencia [link]
A többivel egyetértek! Egyébként, aki az iOS 5 esetleges "optimalizálatlansága" miatt nem akar frissíteni, annak azt üzenem, hogy a rendszer iOS 5-ön is nagyon gyors, és ami a legszembetűnőbb az a safari fejlődése. Visszalépéskor azonnal megjelenik az előző oldal, nem tölti be még egyszer, illetve eltűnt a sakktábla effektus, sokkal gyorsabban megjeleníti a tartalmát. Engem nagyon zavartak a négyzetrácsok, iOS 5-tel sokkal felhasználóbarátabb lett a böngésző, és akkor a többi feature-ről ne is beszéljünk.
i6 Silver
-
Szecsy
aktív tag
válasz manchester85 #25448 üzenetére
igen ez safari része... de itt főként az akksiidő ami kérdéses illetve a többi bug amiről számtalan mennyiséget lehet olvasni
-
ittakary
nagyúr
válasz manchester85 #25448 üzenetére
Nekem ez a kedvenc képem az "Apple előtt-után" effektről
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest