- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- gerner1
Aktív témák
-
válasz
Mela Kehes #13189 üzenetére
Változó. Én a Cib-nél azonnal kapok sms-t, de a tényleges terhelés mindig pár nap. Ha beleesik a hétvége is (pl. szombaton veszem az appot), akkor a tényleges levonás kb. kedd-szerdára esik. A megtévesztő ebben az, hogy mindkét alkalommal kapok sms-t (tehát mikor fizetek, és ugye akkor csak zárolják a számlán a pénzt), meg amikor ténylegesen elmegy. Mivel mindkét sms szövege ugyanaz, még azt is lehetne feltételezni, hogy kétszer fizettem ki ugyanazt az appot, pedig nem.
-
DanielK
addikt
válasz
Arthuro_Adam #13192 üzenetére
T-Mobile és kemény 100,- Ft.
-
Arthuro_Adam
őstag
Ha kérek MicroSIM-et, akkor lehet valahol venni hozzá adaptert, hogy át tudjam tenni másik telefonba, amibe normál méretű SIM kell?
Köszi.
-
bepe79
addikt
Sikeresen aktiváltam az iTunes-al most az iPhone4-emet, és sync-eltem is, SGSII eladás előtt természetesen szinkronizáltam az adataimat az Outlook-al, hogy ne veszítsem el őket, és az iPhone4-re be tudjam importálni őket. Nagyon tetszik egyelőre, gyönyörű a kijelzője, gyors, és érzem, hogy van a kezemben valami az SGS2-vel ellentétben.
iTunes accountom már volt, csak a régi angol címemet át kellett írni az itthonira, és a kártya-adatokat is frissíteni.
-
Mela Kehes
addikt
A bankkártyámról mikor veszik le a pénzt a megvásárolt appokért? Ugyanis a számlatörténetben nem látom.
-
tevfik
tag
Hali! Lassan egy teljes nullázás jól esne a telónak.
Jelenleg 4.2.1 verzió van fent. Nincs SHSH mentés hozzá. Más szoftverhez sincs, sajnos!
Gondolom már csak a 4.3.5 tudom felrakni. Az új redsnow nem tudja kimenteni shsh- a még fent levő 4.2.1 ről?
-
Bling95
őstag
Letezik olyan program ami méri a bejovo es kimeno hivasokat kulon, plusz szamolja a kuldott sms-eket( akár hálózatokra lebontba, az lenne a legjobb) es tudnam hónap elején nullázni
Mostanában eléggé elszabadult a telefon szamlam...
-
Mr X
veterán
Üdv!
Létezik valami cydia-s megoldás arra, hogy tudjak mappákat létrehozni 3.1.3. alatt?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
JNashville #13045 üzenetére
Ez tök jó, én mindenképpen ceruzával írnék, illetve azzal próbálnék meg. Szerintem benevezek egyre, maximum ha nem válik be, akkor egy "drága füzet" boldog tulajdonosa leszek!
-
Enjoy
addikt
Áhááám, a pass gombot felfele kell húzni, akkor szöktet, ill. beível.
A shot gombonál pedig ez a mozdulat azt eredményezi, hogy "átpöcköli" a kapus felett
Nekem (fanatikusnak) simán megérte az árát, de aki sokallja az 5dodót, szerintem nem kell sokat várni az árcsökkentésre, mert min. itt a október-november-december -
Hasonlóan ,mint Enjoy kollega.
Nekem is pozitív a játékélmény.Igaz,hogy nem játszottam még előző sorozatokkal de nagyon tetszik.Ötletes játékmenet, színes élménykavalkádot biztosít a menedzsermód.Ami nekem iszonyatosan tetszik,a kommentár nem monoton és tíz alkalomból nyolcadszorra is ugyanazt a kommentárt hallhatjuk.
Az irányítást sajna szokni kell mert nekem még picit nehézkes,mellékesen két meccset játszottam de szerintem ellehet vele játszogatni. -
Enjoy
addikt
válasz
Ragnar95 #13170 üzenetére
Nekem is lejött akkor már, csak éppen toltam vagy 5-6meccset, meg nézegettem az opciókat..
Nagyon sok új dolog került bele..
Legnagyobb talán, hogy manager szerepet kap az ember, igazolhatsz embereket is.
Irányítás is megújult, ami nekem azért elég szokatlan (még), mert a Fifa 11 irányítását már nagyon megszoktam, s szokásból félre nyomok.
A karakterek ill. részletek is jobban ki lettek dolgozva. (Pl. játékmenet alatt mindenkinek a saját mezszáma van a hátán, ami ugye 11 alatt egységes volt)
Ezt a csavarás dolgot még nem tapasztaltam, igaz átugrottam a tippeket.
Ami hiányzik, az az üres területre való belöbbölés, ill. szöktetés.
A szögleteknél belehet úgy is adni, hogy rábökök egy adott játékosra, de van valami precíz mód is, csak még nem jöttem rá pontosan, hogyanAhogyan néztem a meccsek úgy következnek, ahogy a valóságban is zajlanak.
Összességében nekem nagyon bejön, szóval most megyek is vissza nyomkodni
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Valaki elmagyarázhatná ezt a kreténséget. Párom használja a 3GSemet, beregisztráltuk az itunesban rendesen, a beállításokban be is van jelentkezve a saját email címével és jelszavával. És mégis! Ha belépek a sztorbe mondjuk egy programot venni vagy frissíteni, feldobja az ablakot az én email címemmel.
-
samgar
őstag
iOS5-höz van untethered JB?
-
Ragnar95
félisten
Már lejött nekem, szóval gyorsulnia kéne nálad is
Am teljesen megújult a játék, új menürendszer, új játékmódok,új kinézet....Meccset még csak 1-et játszottam le, eddig annyit vettem észre,h új az irányítás, mostmár van sprint gomb, ami védekezésnél szerelés gomb is egyben.Van mostmár visszanézés funkció helyzeteknél és lehet csavarni is a lövést.És természetesen aktualizálták a kereteket
Szerintem mégjobb lett a játék, mint eddig volt
pn199: neked megvan, nagyon jó játék, bár nem olyan egyszerű, mint amilyennek gondolná az ember -
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #13157 üzenetére
Énis várom már a GM-et de nagyon úgy néz ki, hogy csak 4-étől lesz elérhető.
-
Enjoy
addikt
Megjelent a Fifa 12 iTunes link
Elődjéhez hasonlóan 1GB-ot foglal, szóval azért kell várni, mire lejön, s feltelepül
Nálam kemény 3mm-t haladt a letöltést jelző sáv úgy 10perc alatt.. -
CoDWaW07
őstag
válasz
vadászcsiga #13157 üzenetére
"One more thing: IOS 5 GM comes in 2012"
Elég sokan agyf***t kapnának -
mondomén
őstag
Mit jelent pontosan ez a szálakra rendezés? (iphone mail app-ban)
Nem azzal lehetne elérni azt, hogy az egy helyről érkező 100db mailt egy csokorba szedje?
Csak mert nagyon zavar, hogy külön jeleníti meg például a rios maileket és nagyban kell görgetnem lefelé míg észre veszek egy másik helyről érkezőt... -
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #13151 üzenetére
Szerintem pont a "one more thing" miatt nem lesz GM hogy nagyobb legyen a duranás 4-én.
Vagy tulságosan bepörgettem már magam a GM váráson?
-
JNashville
senior tag
Facebook integráció érkezhet - szerintem ez lesz a "one more thing", ti mit gondoltok?
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #13148 üzenetére
Mi az, hogy kipipálni? Van a telefonom kb. 40 app.
Az itunes -ban 1, a hir24, amit gépen keresztül töltöttem le.
A telefonon lévő appokat szeretnék a gépre szinkronizálni... -
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #13145 üzenetére
Szerintem a telefonon lévő appokat félti. Ilyenkor szokta felajánlani a 'transfer' lehetőséget, nem?
-
manchester85
veterán
válasz
siofok00 #13142 üzenetére
Nem akarok személyeskedni, de nem igaz, hogy nem lehet leírni helyesen azt az istenverte 2-es számot tárgyas ragozással. Most idesüssön mindenki, akinek nem megy:
egyet= 1-et
kettőt= 2-t
Gondolom elég logikus, hogy a szó maga kettő, tehát teljesen nonszensz ő meg ö-ket rakni még utána ragozáskor, amikor az maga a "kettő" szó része, tehát nyilvánvaló, hogy csak egy "t" kell a végére....
májköl!
Kipipálod, amit fel akarsz szinkronizálni.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #13130 üzenetére
Megcsináltam, elvileg. Hogyan tudom akkor szinkronizálni az appjaim? Mert a hir24 le van töltve, és félek, hogy ha a sync -re megyek, az összeset letörli, és csak azt teszi fel...
-
siofok00
tag
Ha ez lesz az 5-ös, lehet inkább galaxy s2-öt veszek. Remélem 4-én este valami nagyot domborit az Apple és nem kell márkahütlenné válnom.
El kell ismernem, hogy az s2-öt jól megcsinálta a samsung, csak az anyaghasználat... tiszta műanyag[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
siofok00 #13131 üzenetére
Az a videó kamu volt, látszott az 1. másodpercben még,h a sajátgépre mutat a link, tehát csak elkészítette a csávó a weblapot és megcsinálta,h az apple oldalt mutassa weblapként, de túl korán kezdett videózni
Am már legalább 10 féle "iPhone 5"-öt láttunk és vmiért mindegyik kamu volt
-
Bilux
veterán
válasz
manchester85 #13135 üzenetére
offtopic-ot képzeljük oda
Szóval megéri vagy nem? A buktatókat leszámítva. -
siofok00
tag
most IOS 5 beta 7-en vagyok, van benne valami. Becsapott a kiváncsiságom!
-
siofok00
tag
-
Bilux
veterán
ÚJ Iphone 4g 16gb-os fekete telefon. T-mobile-s, letiltás elleni garanciával. Dobozával, papírjaival, tartozékaival.
100.000 pezeta megéri?
-
CoDWaW07
őstag
válasz
siofok00 #13131 üzenetére
Az az 1 hónap kb pont elég ahhoz hogy vmi ügyes ember megcsinálja
Mellesleg verziószámot vagy ilyesmit mutathatna.
A hangszórója is eléggé gánytech-nek tűnik
SZERK: lehet h csak egy videó van rajta. érdekes h hamarabb megy le a tálcára a Safari minthogy megnyomja a home gombot[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #13128 üzenetére
Rámész az iTunes store-ra, jobb felső sarokban lesz az email címed (ami másnéven apple ID) beírod a jelszavad, nyomsz egy entert, és bejön az account info. Vertikálisan haladsz lefele, majd lesz egy olyan pont, ahol a computer authorization-ről lesz szó. Ott rá tudsz menni arra, hogy deauthorize all. Innentől már csak authorizálni kell a géped.
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #13123 üzenetére
"Belépni az account informationbe, amire az Apple ID-den keresztül van lehetőség és ott, ahol látod az adatokat, lesz egy olyan, hogy deauthorize all"
Ezt mind az iTunes -ban? Hol találom?
-
siofok00
tag
Iphone 5 !!
http://www.youtube.com/watch?v=EB11hiwupKM&feature=player_embedded
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #13119 üzenetére
Nyilván nem tudod deauthorizálni, ha még nincs authorizálva a géped.
Ellenben "elfogyott" az 5 authorizálási lehetőséged, tehát a teendőd:
Belépni az account informationbe, amire az Apple ID-den keresztül van lehetőség és ott, ahol látod az adatokat, lesz egy olyan, hogy deauthorize all.
Utána pedig authorizálod a gépedet.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
bepe79 #13120 üzenetére
Így már értem
Akkor remélem nem lesz nagyon nagy,max 4colos kijelzőjű az új iPhone
Sztem 4 col az pont jó ha olyasmi lesz az arány mint a Galaxy S első szérián, azzal nem volt nagyon gondom lehajolás közben meg ilyenek
vadászcsiga: rendben, csak kíváncsi voltam hogy milyen elvek alapján vált valaki Galaxy S-ről iPhone-ra , és fordítva is[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Jelenleg ilyen hibaüzenetet kapok iTunes -ban h az authorize -re megyek, és beírom az appstore felhasználóm és a jelszavam.
Ezt kapom ha rámegyek a store -ra, majd ott az authorize this computer -re. Szintén beütöm a jelszavam, és ezt az üzenetet kapom.
Ha a store -on belül a deauthorize this computer -re megyek, akkor ez az üzenet fogad.
Utána ha újra az authorize this computer -re megyek, ugyanaz a hibaüzenetet kapom. Tud akkor valaki segíteni, hogyan tudnám felszinkronizálni az app -jaim?
-
Bling95
őstag
kiscsillag ha én lennék is fentvan
francba hogy nem dombornyomott a kártyám
-
bepe79
addikt
Sziasztok!
Beléptem a klubba, ma az SGS II-őmet lecseréltem egy iPhone4-re.
Ami elsőre szembeötlő, hogy az iPhone4-ben van anyag, sokkalta nehezebb. Mivel 2-re be kellett jönnöm dolgozni, ezért még iTunes-on nem aktiváltam, és mivel este melóhelyről a barátnőmhöz megyek, csak holnap tudom aktiválni, de már nagyon kíváncsi vagyok!
Üdv: Bepe
-
bandigno
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én ettől a music store-tól nem estem sosem hasra, sőt! most sem fogok, simán marad a beatport!
-
Ragnar95
félisten
Magyar iTunes Store-ban lesznek vajon filmek is?
-
MajaG
senior tag
válasz
sirarcheer #13071 üzenetére
Szia!
Próbáltam ezt magamtól is. Kínai betű a jutalom ékezet helyett.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #13109 üzenetére
Köszönöm!
-
DanielK
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de fel kell tennem, mert a választ nem tudom. A csak a telefonon lévő képek (amit azzal lőttem), a backup-pal együtt elmentődnek vagy azokat külön kell szinkronizálni? Nagyon szép magyar
mondatot sikerült összehoznom...
-
Gorbesz
tag
válasz
manchester85 #13104 üzenetére
az ilyenektol kerul kozel az ember ahhoz hogy foldhoz bssszza a telot, de aztan elgondolkodik hogy mennyire hianyzona meg milyen draga
igy volt nekem is tegnap este
-
manchester85
veterán
"Örülök", hogy más is járt így, mint én. Bár a feltett kérdésemre választ senkitől se kaptam, végül megoldottam úgy, hogy egy másik PC-re feltelepítettem egy korábbi iTunes verziót, bemásoltam a megfelelő backupot a megfelelő könyvtárba, és már egyből volt lehetőségem "restore from backupra".
Jól gondolom, hogy egyszerűen arról van szó, hogy a legújabb iTunes már nem támogatja az iOS 3-at, már ami a backupokat illeti? Bár a blogból se a modell, se a fw nem derül ki. Mindenesetre nálam dettó ugyanez volt a helyzet, "restore from backup"-om máig nincs.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Star Trek
- Kés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával