-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az iPademnek elhallgatott a jobb oldali fülhallgatója. Nem csináltattam meg, és vettem hozzá egy bluetooth -os fejhallgatót. Na de, itt sem szól a jobb csatorna. Szerintetek mi lehet a baj?
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Konkrétan egy Yenkee YHP 15BT -ról lenne szó.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy iPad 3-hoz ha szeretnék egy olcsó Bluetooth fejhallgatót, akkor az bármilyen lehet? Mindegyik támogatott?
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Vannak olyan web lapok, amiknél nem tölti ki autómatikusan a felhaszn nevet és a jelszavat még akkor sem, ha azt külön hozzá adom az iOS Safari beállításaiban.
Hogyan tudnám rávenni arra, hogy ezt megtegye?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Hogyan kell az iPaden kijelentkezni egy iCloud fiókból, és bejelentkezni egy másikba?
-
Palika71
őstag
sziasztok!
Próbálom a fiam iPadjén (talá 3-as) beállítani a háttérképet, de hiába töltöttem le hozzá natív felbontású képet, kinagyítja vagy 2x akkorára, és hagyja, hogy mozgassam a helyére, na de úgy már homályos a kép...
Mit bénázok el?
Régebben sikerült. Az utsó iOS 7 van még rajta.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK