Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
Köszönöm a segítséget, de hagytam a fenébe. Időközben azon is elgondolkodtam, hogy a mini 2 talán megfelelőbb lenne számomra.
-
Blackhole13
senior tag
Találtam egy ipad airt jó áron. Beszéltem a tulajjal, azt mondja, hogy első megvételkor az üzletben beállítottak neki egy Apple ID fiókot, de az ahhoz tartozó jelszót elkeverte, ez a gép egyetlen hibája. Nyilván gyanús kezdett lenni a történet, gondoltam biztos lopott, de van hozzá számlája, jótállási jegye, telefonban sem tűnt olyannak, aki lopott gépekkel kereskedik.
Miért beszélnétek le a megvételéről? Úgy tűnik, elég sok lehetőség van törölni az Apple ID-t jelszó ismerete nélkül is. -
Blackhole13
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Meggyőzhető vagyok, nincs árban óriási különbség.
Mivel teljesen apple-szúz vagyok, tapasztalatotok alapján mire kell figyelni haszált ipad vásárlásánál? Van a storeban olyan progi, ami ki tudja jelezni, hogy hány töltési ciklusa volt az akksinak, vagy bármi olyan, ami minősíti az hátralévő élettartamát? -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Táblagépet vennék, nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, internetezésre, ebook olvasásra, pdf-ek közötti viszonylag gyors váltásra kellene. E célokra a legkézenfekvőbbnek egy ipad tűnik a jó optimalizáltság és az üzemidő miatt. Használt ipad 4-re gondoltam. Mennyire ajánljátok egy ilyen viszonylag régi gép beszerzését, az akksi üzemideje romolhatott jelentősen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kabrió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Amazfit GTR Mini okosóra
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest