Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Sziasztok! Tervezek venni tabletet, és iPadre esett a választásom, mert igazából csak 1játékra lenne használva (és annak a játéknak a streamelésére), ezért fontos a lightning csatlakozó. Egy iPad 4-et néztem itt aprón, a kérdés az lenne: vegyek egy olyat, megéri-e még, vagy nézzek iPad mini-t? (A játék neve egyébként Vainglory)
Előre is köszi! -
mark!
őstag
Sziasztok! Az 1. generációs ipad meddig frissíthető? (Szoftverre gondolok, IOS6 vagy 7?)
-
mark!
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy egy Ipad 2-t vettem használtan, és egyfolytában, akármit akarok csinálni, (játékba belépni, Safari, App store) az előző tulaj Icloud jelszavát kéri. Na, én beszéltem vele, azt mondta, nem tudja mi lehet a baja, de az Ő telefonján is ezt csinálja. Kijelentkezni nem bírok belőle, mert ahhoz is kéri. Újrarakni szintén nem tudom, mert ahhoz is kell. Ez ellen lehet valamit tenni? Most éppen szoftvert frissítek, de szerintem nem ilyesmi jellegű lehet a probléma. 3 napja van meg, tegnap este kezdte el ezt csinálni, de akkor még csak néha-néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom ezt ugye én, a jóhiszem,ű vásárló. Csak restore akkor? Megmondani szerintem nem fogja, oda-vissza küldeni meg macerás lenne, mert már nekem is csomó mindenem rajtavan.