- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Sziasztok! Tervezek venni tabletet, és iPadre esett a választásom, mert igazából csak 1játékra lenne használva (és annak a játéknak a streamelésére), ezért fontos a lightning csatlakozó. Egy iPad 4-et néztem itt aprón, a kérdés az lenne: vegyek egy olyat, megéri-e még, vagy nézzek iPad mini-t? (A játék neve egyébként Vainglory)
Előre is köszi! -
mark!
őstag
Sziasztok! Az 1. generációs ipad meddig frissíthető? (Szoftverre gondolok, IOS6 vagy 7?)
-
mark!
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy egy Ipad 2-t vettem használtan, és egyfolytában, akármit akarok csinálni, (játékba belépni, Safari, App store) az előző tulaj Icloud jelszavát kéri. Na, én beszéltem vele, azt mondta, nem tudja mi lehet a baja, de az Ő telefonján is ezt csinálja. Kijelentkezni nem bírok belőle, mert ahhoz is kéri. Újrarakni szintén nem tudom, mert ahhoz is kell. Ez ellen lehet valamit tenni? Most éppen szoftvert frissítek, de szerintem nem ilyesmi jellegű lehet a probléma. 3 napja van meg, tegnap este kezdte el ezt csinálni, de akkor még csak néha-néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom ezt ugye én, a jóhiszem,ű vásárló. Csak restore akkor? Megmondani szerintem nem fogja, oda-vissza küldeni meg macerás lenne, mert már nekem is csomó mindenem rajtavan.