Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Adott egy iPad mini 4 amin szeretnénk egyszerre tartalmat fogyasztani (film, zene stb.) és ehhez adott lenne két vezeték nélküli fejhallgató , egy JBL Club 700BT és egy Sennheiser HD 350 BT. Van arra lehetőség hogy mindkettőt egyszerre tudjuk használni? Nekem eddig nem sikerült egyszerre működésre bírnom őket, próbáltuk Spotify, Netflix, HBO Go, Apple Music és YouTube alkalmazásokkal is, és úgy is hogy a JBL vezetékesen kapcsolódott, de csak felváltva adtak hangot, egyszerre nem.
Előre is köszönöm a rám szánt időt, a segítségeteket.Ui.: ugyanez a kérdés fennáll iPhone-okkal is (SE és 12), köszönöm ha arra is tudtok reagálni.
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Rákeresve az egér kulcsszóra úgy láttam, hogy sajnos JB nélkül nem lehet egerezni iPad mini 4-el. Jól láttam és azóta is így van ez? Imádom a kis eszközt és jól jönne hozzá az egér.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest