Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki 11"-os iPad Pro-n rajzol? Elég régóta szeretnék megtanulni Procreate-ben alkotni én is, de a giga hosszú londoni karantén miatt úgy érzem, most jött el az idő, hogy lépjek.
Bizonytalan vagyok ugyanakkor, hogy kell-e nekem a 12.9"-os változat vagy sem, mennyivel rosszabb a kosebb hely miatt (a kezem mérete ugye nem változik) egy 11"-os verzió...a helyzet ugyanis az, hogy a 2018-as 11-esből még van 64 gigás változat limitált példányszámban 669 fontért, míg a 12.9-esből már csak a 128-as új van 969-ért és a 300 fontos különbség azért nem elhanyagolható. Rajzoláson kívül legfeljebb fotók utómunkájára használnám nagy ritkán vagy színezésre.
Köszi :R
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy mennyire kényelmes egy 11"-os iPad Pro-n rajzolni, színezni, illetve fotók utómunkáját végezni szemben egy 12.9"-ossal? Nézegetem itt Londonban a refurbished, illetve kifutó iPad Pro-kat, de nem igazán tudok dönteni, az árbeli különbség pedig elég látványos. Van értelme a 256 GB-os verziót venni bármelyikből? 20GB-os Adobe Cloud előfizetésem van a fotókhoz, illetve Procreate-et használnék rajzolásra, mellette egy pár színező appal.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest