Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki 11"-os iPad Pro-n rajzol? Elég régóta szeretnék megtanulni Procreate-ben alkotni én is, de a giga hosszú londoni karantén miatt úgy érzem, most jött el az idő, hogy lépjek.
Bizonytalan vagyok ugyanakkor, hogy kell-e nekem a 12.9"-os változat vagy sem, mennyivel rosszabb a kosebb hely miatt (a kezem mérete ugye nem változik) egy 11"-os verzió...a helyzet ugyanis az, hogy a 2018-as 11-esből még van 64 gigás változat limitált példányszámban 669 fontért, míg a 12.9-esből már csak a 128-as új van 969-ért és a 300 fontos különbség azért nem elhanyagolható. Rajzoláson kívül legfeljebb fotók utómunkájára használnám nagy ritkán vagy színezésre.
Köszi :R
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy mennyire kényelmes egy 11"-os iPad Pro-n rajzolni, színezni, illetve fotók utómunkáját végezni szemben egy 12.9"-ossal? Nézegetem itt Londonban a refurbished, illetve kifutó iPad Pro-kat, de nem igazán tudok dönteni, az árbeli különbség pedig elég látványos. Van értelme a 256 GB-os verziót venni bármelyikből? 20GB-os Adobe Cloud előfizetésem van a fotókhoz, illetve Procreate-et használnék rajzolásra, mellette egy pár színező appal.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 2026 - Íme a 15. héten megjelenő játékok listája
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest