- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Kikike
üzenetére
A kijelzőt tekintve nem vágyok amoledre, mindig is IPS-es telefonjaim és tableteim voltak, nem zavar, hogy nincs rajta tökéletes fekete.
Viszont a Chromecast-ot használnám. Jelenlegi tabletemen is gyakran használom a natív YouTube appot és küldöm át a képet az Android TV-re.
Ami fontos még nekem, hogy a natív Google appok (gmail, yt, drive, fotók, térkép stb.) működjenek mint egy Androidon. -
mrbego
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Igen, tervezem a jövő héten saját szememmel megnézni a MM-ban. Csak ugye az üzletekben annyi lámpa és világítás van, hogy ott minden tükröződik.
Az a gond, hogy nem tudok kölcsönkérni senkitől egy hónapra egy iPad-et. Azt meg nem akarom, hogy egy hónap után azzal foglalkozzak, hogy eladjam.
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok
Tablet vásárlásán gondolkodom, eddig csak Android-os eszközöket használtam, iOS-t csak videón láttam. Viszont én nem feltétlenül ragaszkodom az Android-hoz.
Eddig csak ~70e Ft-os tableteim voltak, ahogy néztem a topicot és a neten olvastam, nekem bőven elég lenne egy alap iPad is.
Viszont említették pár videóban, hogy az alap iPad-nek a kijelzője nem laminált és hogy ez ronthat a "látványon".
A normál napi használatban mennyire zavaró vagy észrevehető jelenség?
Illetve van e valami olyan dolog, amit érdemes tudni annak aki Android ökoszisztéma mellé vesz egy iOS terméket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest