Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam hog lecserélem a Mini 2-met egy új 2017-es iPadre.
A Mediában van most 126K-ért akciósan, ajándék Beats EP fejhallgatóval.
Vagy vegyek inkább az apróról bontatlant vagy noname boltból 108-110K-ért? Lenne abból bármi hátrányom, az MM-eshez képest? (Leszámítva a Beats-et) -
T_Stark
őstag
válasz
California1
üzenetére
Úúú tényleg, félrement, új hsz lett volna, sorry.

-
T_Stark
őstag
válasz
California1
üzenetére
Végül megvettem, győzött a kíváncsiság.
Eddig tetszik. Lényegesen "smoothabb" a rendszer még ezen is, mint az Android volt a Tegra3-mal.
iOS 8.1.2 van rajta.
Elkezdtem belakni, az iMediaShare-t kipróbáltam már DLNA-ra egy fényképpel, működik. -
-
T_Stark
őstag
Tudom, nem is ez a fő cél, csak amolyan végletként említettem meg, hogy max ezt csinálnám néha rajta amit tudnia kéne. Amúgy a fő felhasználás böngészés, chatelés, youtube, képnézegetés/alapszintű szerkesztés, zenehallgatás...
Semmi extra.(#4626) vadászcsiga
Gondolom van erre valami 3rd party app, amivel ki lehet küldeni DLNA kompatibilis eszközre képet, videót stb, vagy tévedek? -
T_Stark
őstag
Sziasztok!
Mennyire érdemes még manapság első generációs iPad Mini-t venni?
Most adtam el az Androidos tabletem (Tegra 3 volt), amivel nem voltam igazán megelégedve, és most nem tudom hogy egy erősebb Droiddal újítsak be, vagy legyen Alma.
Apple-öm még soha nem volt, nem ismerem.A Mini hogy áll olyanokkal hogy HD filmek, DLNA?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest