Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Az én szüleim sem csak képnézegetésre használnák, sőt ez a fentiek tükrében ki is esett. Sokkal inkább böngészésre, emailre a családon belül, talán Skype, vagy Facetime (?) is jó lenne.
Office-ra viszont nincs szükségük, eleinte én is gondoltam Windowos tabra korábban, de tartok tőle, hogy az "el tud romlani", elállítanak valamit, stb.
Gondolkodtam a kérdésen tegnap este óta is, 99%, hogy iPad lesz.
Úgy tűnik új munkahelyem lesz (
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.@(#2727) daniel909: Ahogy fent írom, Windowst inkább nem erőltetem, appokat annyira nem akarnak, jelenleg azt se tudják mi az
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.Köszönöm szépen Mindenkinek a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.