- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
válasz
Sallylla
üzenetére
"...Továbbá, alkalmas-e a készülék komolyabb digitális festmények készítéséhez? ..."
Csak egy példa.
És ez még csak iPad Pro 2...
🙃 -
Madwe
nagyúr
válasz
Sallylla
üzenetére
Szia,
a pencil töltése túl van lihegve, macera, gagyi a régivel, de ha kicsit is figyelmes az ember, nem fogja beletörni
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.Nem tudom milyen appokat szeretnél majd vele használni - ha csak rajzolósakat, pl procreate meg hasonóak, arra jódarabig biztos elég lesz a 2017es is. Ha majd az új photoshop, komolyabb affinitys programok is szóba jöhetnek, akkor előfordulhat, h elöbb utóbb jól jönne az idei pro...
5 évig bőven kiszolgál egy ipad és nem fog belassulni túlságosan, ilyen időtávra lehet velük számolni bőven. Os frissítéseket is megkapják addig így elméletben az appok támogatottsága is jó lehet (nyilván előfordulhat h xy app csak frissebb ipadet támogat...)
Ugyanakkor én, ha beleférne anyagilag, az újat venném helyedben - biztos h tovább tud kiszolgálni, illetve drágábban tudsz majd túladni rajta, ha váltanád, s azért addig is ad tempóban tartalékot bőven + face id + kisebb káva + jobb pencil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium használt 88% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.