Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Nekem most az új kedvencem iPaden a World of Tanks Blitz, ami olyan beetető a rendes WoT-ba. Rendes WoT-al sose játszottam, de ez kíváló 6-8 perces gémingre. Beugrasz, lejátszol egy rövid ütközetet, és ennyi. F2P, de nem erőszakos. Előfizethetsz prémiumra, de csak több XP-t ad, tehát jobban fejlődsz, de azzal sokra nem mész, mivel ha jobb tankot veszel XPn magadnak, akkor olyan ellenfeleket is sorsol.
Amivel még játszok: Castle Raid, Hearthstone, FlightCtrl HD. Ezek inkább régebbi címek. Mivel hosszú ideig nem volt iPadem, nem igazán tudom, hogy mivel érdemes kezdeni, ha az ember komolyabb játékélményre vágyik. Talán az új Tellitale Game of Thrones-t fogom még kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest