- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
gabor9991
üzenetére
Az NFM-nél lehetett pályázni EU-s fejlesztési pénzekre, és minden régióban egy-egy szolgáltató nyert erre támogatást. Gondolom neki mindenképp teljesíteni kell az elvárásokat, hogy elérhető legyen legalább a 30Mbps sebesség, de ez nem zárja ki azt, hogy akár ő, akár más szolgáltató értékesítsen ettől lassabb csomagot is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Ebben az Invitel mindig is jó volt, amikor előfizető voltam náluk, nekem is volt olyan eset, hogy még a bejelentés napján jött a technikus, és hozta az új modemet.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet nem is Invitel-es volt aki hívott, hanem valami fejvadász cég ügynöke. Nem tudom kikkel és milyen rendszerben dolgoztatnak, de egész biztos vannak külsősök is. Engem anno 1 évvel az Invitel előfizetésem lejárta után is kerestek mint "régi és hűséges előfizetőt a visszautasíthatatlan ajánlattal". Egy Invitel dolgozónak látnia kellett volna a számítógépben, hogy már égen nem vagyok efi, ez csak úgy eshetett meg, hogy valami elavult adatbázisból dolgozott valaki.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez nem biztos, olvasd el a másik felét is annak amit írtam. Előfordulhat olyan eset, hogy ténylegesen megszüntetik az adott csomagot, de ilyenkor egy másikba, a jelenlegitől jobba teszik át az előfizetőket. Olyanról még sosem hallottam egy szolgáltatónál sem, hogy megszűnt egy csomag, és az abban lévőknek csak drágábbat, vagy a felmondást ajánlották volna fel. UPC-nél amikor megszűnt az 50-es csomag, mindenkit átraktak a 60-asba, most pár évvel később megszűnt a 30-as, és onnan mindenkit átraknak a 120-asba, változatlan díj mellett.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csomagokat megszüntetni két módon szoktak. Az egyik, hogy zárttá teszik, vagyis akinek jelenleg arra van előfizetése az továbbra is maradhat abban, de nem hosszabbíthat arra hűséget, illetve új előfizetőkkel sem szerződnek rá. A másik módja, vagy az első opció folytatása is lehet, hogy teljesen megszüntetik az adott csomagot, de ilyenkor bevett szokás, hogy az érintett előfizetőket a következő nagyobb csomagba teszik át, természetesen a havidíj változatlanul hagyása mellett.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Két nap? Engem 1 évvel a szerződésbontás után is hívtak az Invitel-től ügyfélmegtartó ajánlattal, mint "régi és hűséges ügyfelüket", mikor már régen másik szolgáltatónál voltam. De ilyen bárhol előfordul, korábban a helyi kábelszolgáltatóval voltak hosszútávon külső hálózati, műszaki jellegű gondjaim, rendszeresen zargattam is őket emiatt, de hiába, mindig kijöttek, de a hibát sosem hárították el. Aztán váltottam Invitel-re, majd rá vagy fél évre megjelentek újra a szerelők a villanyoszlopon, és széles vigyorral újságolták, hogy megvan a hiba, most már minden rendben lesz a szolgáltatással. Mondtam nekik, hogy OK, csak én ezt már nem bírtam kivárni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Remington
üzenetére
Szerintem EuroDOCSIS modemben Invitel-nél sincsenek semmilyen személyes kapcsolódási adatok, mint felhasználónév vagy jelszó. Reset után előfordul, hogy lassabban csatlakozik fel, de mondjuk ~5 percnek akkor is elégnek kellene lennie. Ha nem tud felcsatlakozni, akkor vagy rossz a modem, vagy hálózati probléma van, rossz jelszint, stb.
Nézted a jelszintet, mit mutat?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
kisapa
üzenetére
Főleg ha a "nulla sebesség" hálózati problémára vezethető vissza, mert a Telekom is az invitel infrastruktúráján tud csak szolgáltatni. Ráadásul két szolgáltató... Régen volt részem hasonlóban kábelnettel, de közös lónak túrós a háta. Ha baj volt az internettel, bejelentettem a netszolgáltatóhoz, aki a kábelhálózat tulajdonosára hárította a hibát, ha meg azokat hívtam, ők közölték, hogy hívjam a neteseket, mert közünk nincs egymáshoz. Hibajavítás egy örökkévalóság volt, én bejelentettem a netesekhez, akik átadták a kábelszolgáltatónak, azok majd egyszer kimentek megcsinálták, ha volt kedvük. De sosem volt sürgős nekik, nem az ő előfizetőjük panaszkodott.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Van konkrét problémád is vele, vagy csak azért vicc mert a szerződésben azt láttad, hogy ADSL?

Amúgy az ADSL ma már tényleg elég karcsú, de VDSL-en vannak tűrhető csomagok, amikkel már jól együtt lehet élni, és Invitel-nél is sok helyen van VDSL.
Persze ha van jobb, akkor menni kell.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Akkor lesz más akció, esetleg még jobb is. Egyébként van konkurencia, ott a MindigTV, van több tányéros TV is, amik még ha nem is felelnek meg, hivatkozni lehet rájuk, hogy jobb alkupozíciód legyen. Mellesleg be van nyújtva a törvényjavaslat, mi szerint a maximális hűségidő 1 év lehetne, és a régi előfizetők soha nem járhatnának rosszabbul mint az újak. Szóval lehet érdemes is várni novemberig, mert az kevésbé valószínű, hogy az újaknak emelnék fel 9000Ft-ra a díjat, inkább a kettő közt lesz valami kompromisszum a végére, ha lesz ilyen hatályos törvény.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy a rézérpáras hálózattal nehéz versenyképesnek maradni, mert egyrészt erősek a jelenlegi technológiai korlátok, másrészt az üzemeltetési költsége sem kicsi. Márpedig az Invitel hálózatának döntő többsége ilyen, így ahol van is konkurencia, az minden bizonnyal korszerűbb rendszert is használ, vagy ED3 koaxot, vagy optikát, tehát élből előnnyel indulnak a versenybe az Invitel-lel szemben. Illetőleg ilyenkor szokott jönni még például az ügyfélszolgálat minősége, a szervizháttér, ami az Invitel-nél kétségtelenül jó, legalábbis amikor én az ügyfelük voltam, elég gyors volt a hibaelhárításuk. Hardveres (modem) hibákat néha órákon belül javították (cserélték), szoftveres problémákat pedig rögtön orvosoltak, miközben vonalban voltam még a hibabejelentővel. Amúgy mivel nemsokára lejár a UPC-s hűségem, nézegettem az Invitel ajánlatait (nem, nem akarok váltani, csak fel kell készülni a konkurencia ajánlatából az ártárgyalásokra), és sokat javult a pozíciójuk a korábbihoz képest, de hát egyrészt a hideg kiráz az IPTV gondolatától, másrészt még a hálózatkorszerűsítés után is csak 30Mbps-t tudnak kínálni nekem VDSL-en, ami kevés, így aztán a lehetősége sem merül fel bennem, hogy szolgáltatót váltsak.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
atenza
üzenetére
Én is a telefonos megoldást javaslom, és első körben add elő, hogy kinéztél más szolgáltatást, és érdekelne, hogy mennyi idővel korábban, kinek, milyen tartalommal kell benyújtani a felmondást, eszközöket kinek és hova kell leadni, stb... Ha akarnak marasztalni, erre is tehetnek jobb ajánlatot, ha pedig nem, megköszönöd a tájékoztatást, és kész.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
"Mit jelent az a vdsl bonding?"
A bonding annyit jelent, hogy két réz érpárat húznak be a lakásba, és azokat egy bonding képes modem együtt használja, megduplázva ezzel az elérhető sebességet. Invitel-nél nem láttam eddig, hogy lett volna ilyen, Telekom topikban láttunk már sokat. ZTE H368N esetén így néz ki a két bondingolt vonal.
"Kozben annyit talaltam, hogy annex b csak t home teruleten van.
"Ez egész biztosan nem így van, sőt az Invitel területének is csak egy igen kis részén van Annex A. Én 28-as körzetben lakom, ami Invitel szolgáltatási terület, volt tőlük ADSL előfizetésem, Annex B szabványon ment (első kép).
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
kabelmania27
üzenetére
Azért annak sem így kellene történnie a 21. században! Meglepődnék, ha ez lenne az ok...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Más a DNS szerver.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem jön be. Lehalt a fél internet
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
bostone
üzenetére
Szia!
Én úgy gondolom, hogy halotti anyakönyvi kivonattal bementek a szolgáltatóhoz, és megszüntetitek a szerződést, aztán pedig lehet kötni újat, új névre.
Lehet telefonon is szerződni.
szerk.: Ehh, a fene a Firefox-ba, hogy a választ már nem mutatta. Na mindegy, csak fél órát késtem.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Amikor még DSL-em volt, és saját modemmel, dchard féle firmware-el használtam, ezeket kellett beállítanom a csatlakozáshoz.
2. képen, VPI=8 / VCI=35
Ugyancsak Invitel hálózat, 28-as körzet. Feltételezésem szerint ezek VDSL-hez is kelleni fognak. De majd kiderül, ha megérkezik a modem.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Értem. De ezek az értékek fognak kelleni akkor is, már eleve DSL kapcsolat felépüléséhez, úgy hogy jó, ha felkészülsz belőle, mire megérkezik az új modem.

Nem tudom a régiből kiolvasható-e, vagy meg kell tudakolni az Invitel-től. Tudod már, hogy milyen eszközt veszel? Valami egybe modem/router kombó?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Igen, én is kompresszorral szoktam portalanítani mindent. Egyre kell figyelni - bár a modemnél nincs ilyen gond -, hogy ventilátort ne pörgess fel vele süvítőre, mert az visszatermeli az áramot mint egy dinamó, és kivégezheti az elektronikát, túl azon, hogy szét is robbanhat a nagy fordulattól.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Chosen
üzenetére
Szia!
Szerintem simán át lehet konfigolni az eszközüket, erről mintha lett volna szó már korábban, és le is lett írva, csak meg kellene keresni.
szerk.:
Ehh, ez mégsem optika. Nálad nincs valami hasonló a menüben? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Martin Eden
üzenetére
Tányéros TV nem opció?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
gabesz82
üzenetére
Akkor esetleg lehet próbálkozni DD-WRT-vel, de erről bővebben inkább a TP-LINK routeres topikban.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
M@Db0Y
üzenetére
Hát igen, ez bennem is felmerült, mert a UPC-vel a bruttó összegre van kötve a szerződésem, ergo nem biztos, hogy köteles lesz csökkenteni a díjat, de annyira én sem vágom a törvényeket, jogszabályokat.
Az Invitel ha jól tudom szintén nem nettó összegre, hanem a kedvezmény mértékére köti a hűségszerződéseket, vagyis elviekben ő is emelhet nettó előfizetési díjat, minek eredményeképpen ugyanannyit fizetnének a hűséggel kötött ügyfelek.
Hogy lesznek-e ilyen ügyeskedések a szolgáltatók részéról, vagy nem fogják merni megcsinálni, tartva a bírságtól, az majd jövőre elválik.
Ha minden igaz, holnap fognak szavazni róla nagyjaink, a tojás és a baromfihús ÁFA-jával együtt. De szerintem tuti, a szavazás már csak formaság.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
headhunter
üzenetére
Akkor vélhetően jövőre majd szétbontják. Kénytelenek lesznek.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
headhunter
üzenetére
Csak az internetre. Nem teheti meg, hogy a TV és a telefon ÁFA-ját is csökkenti, mert azzal törvényt sértene. Persze más kérdés, hogy hogy lesz megoldva, ha valakinél csak csomag ár van mindenhol. Én UPC-s vagyok, csomagra fizetek elő, de a számlán külön van bontva mindhárom szolgáltatás, nem tudom Invitelnél, hogy van ez.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
tepenzed
üzenetére
Sosem fogadtam volna el, de itt nem erről volt szó, esetemben akkor nem állandó sebességprobléma volt a gond, hanem csak egy-két alkalomszerű hiba. Ilyen sebességproblémám később volt, amikor a névleges 768K/s feltöltés helyett csak 3-400at kaptam az akkori kábelneten, de akkor már csak egy szolgáltatóm volt, viszont ekkor váltottam is Invitel-re. Igaz ott DSL-en még kevesebb volt, de legalább árban jobban jártam, és ami járt az meg is volt. Aztán persze később visszaelőzött a kábelnet, így pár éve megint nem vagyok Inviteles, épp ezért ezzel nem is akarom szétoffolni a topikot, csak erre a kettősségre reagálva leírtam a tapasztalataimat, hogy szerintem nem érdemes ilyenbe belemenni.
Ha valahol nincs alternatíva, akkor nehéz ugrálni, és ezt tudják a szolgáltatók is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
taki01
üzenetére
Így van, ugyanúgy megkapná az SNR lock-ot mint most, és vélhetően most is amiatt 6,9Mbps a sebessége, később is ennyi lenne. Az ilyen vegyes szolgáltatás csak nyűg, nekem anno kábelnetem volt hasonló felállásban, ha gond volt vele, az internetszolgáltatóm és a hálózat tulajdonosa csak egymásra mutogattak. A netszolgáltató nem tudott mit tenni, mint a hibabejelentésem után értesítette a hálózat tulajdonosát a problémáról, majd vártunk a javításra. Én viszont közvetlenül nekik nem jelenthettem be internet hibát, lévén ők nem szolgáltattak internetet. Pedig a ktv előfizetésem is tőlük volt, ugyanazon a koaxon, de akkor sem... Én ezt azóta senkinek sem ajánlom, ha van más megoldás is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
taki01
üzenetére
Nem nagyon lehet ilyet találni, amit sikerült is most, az is elég semmit mondó, lévén a grafikon távolságot ábrázoló tengelye nincs beskálázva, így csak következtetni lehet az értékekre. Mondjuk ADSL esetében elég egyenesnek látszik a vonal.
kabelmania27, az a letöltést ábrázolja, azzal tele van a net, de a kérdés most a feltöltés volt.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nem várt helyeken bukkant fel a Wi-Fi Fon
Érdekes kérdés lehet olyan Invitel előfizetőknek, akik Telekom területen használják a szolgáltatást.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ez a döntés nem csak a mobilnetesekről szól, sőt, róluk szólt a legkevésbé. Ellenben az ilyen jelszintek és sebességtesztek posztolgatásának semmi értelme, ez legfeljebb a szomszédságban előfizetni szándékozóknak nyújthat némi támpontot, adhat információt, azonban a város, vagy netán az ország másik végén lévőknek teljesen irreleváns, hogy egy adott végponton, hogy működik a szolgáltatás, az semmilyen fokú garanciát vagy választ nem nyújt arra nézve, hogy nála mi várható, vagy éppen most miért nem jó. Még havonta 1x, ahogyan változik az időjárás, azt mondanám oké, de mindezt akár naponta többször ismételni abszolút értelmetlen volt. Ez egyébként nem egy friss keletű probléma, már akkoriban aktuális volt, mikor én Topikgazda voltam itt, több megkeresést kaptam privátban, amikor nagyon megszaporodtak az ilyen jellegű posztok, hogy tegyünk ellene valamit, mert elvesznek a köz számára is hasznos infók a sok jelszint között. Mivel most ismét felfokozódott kissé a vita a témában, így a leválasztás mellett döntöttünk, ami egyébként jobb felül a téma tudnivalókba is jelezve van, illetve itt a topikban is ki lett hirdetve egy kiemelt hsz-ben, de ha ez nem lenne elég, a Topikgazda is tud róla. Ha valakinek nem felel meg a közös topik, akkor javaslom egy logoszféra téma nyitását, ahol másoktól nem zavartatva, kedvére posztolhatja ezeket, sőt bármi mást is amit csak szeretne.
Azzal természetesen továbbra sincs semmi probléma, ha valakinek műszaki gondjai vannak, és a kérdése megválaszolásához szükséges a jelszintek ismerete, ilyen esetben azok továbbra is jöhetnek ide, ha viszont valaki csak saját kedvtelésére, vagy egy szűk kör rendszeres informálására posztolgatja azokat, azt a jövőben a másik topikba tegye. Ez az ország egyik legnagyobb internetszolgáltatójának a topikja, így nem ~5 ember jelszintjeiről kell szóljon. Nem kell tehát úgy felfogni ezt, hogy most néhány panaszos kedvének eleget téve elrontottuk másik néhány ember játékát, egyszerűen csak mivel ezek olyan információk, amik a nagyközönség számára semmitmondóak, nem ide valók.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szép estét mindenkinek!
Tekintettel arra, hogy az utóbbi napokban újfent előjött a probléma, miszerint egyes, sokak által haszontalannak ítélt posztok elnyomják az érdemi információkat a topikban, nyitottunk egy új témát ezekre a célokra. A topik rendeltetése az első hsz-ben és az összefoglalójában olvasható, kéretik tehát a jövőben az ilyen rendszeres beszámoló jellegű tartalmakat oda írni!
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Illetve szerintem nem fix, hanem dinamikus, csak ahogyan az a legtöbb kábelnet szolgáltatás esetén is van, ha folyamatos a kapcsolat (értsd, nincsenek több órás megszakítások), akkor lényegében hónapokig is lehet változatlan az IP címed. Tehát a kapcsolat beállítása DHCP, azaz dinamikus kapcsolatot igényel.
Jól gondolom, vagy esetleg statikusan beállítandó IP címe van mindenkinek?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Mondjuk annak is lehet több oka, nem feltétlenül csak a távolság. Én eddig kimaradtam a VDSL történetből, anno volt Invitel ADSL-em, de aztán váltottam kábelnetre másik szolgáltatóhoz. Valamikor ősz vége felé szórólapoztak felénk invitelék, hogy készen van a VDSL, de nálam csak 30Mbps-re futna, kábelen meg jelenleg is több van, és még tartalék is van, ha kellene. Persze aki közelebb van a DSLAM-hoz, vagy nincs nála alternatíva, annak tökéletes lehet.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
HoriBali
üzenetére
Szerintem simán arról van szó, hogy jogi okokból, pontosabban a szerzői és szomszédos jogok védelmének érdekében a rögzítő saját formátumban, titkosítva tárolja a felvételeket, hogy azok más eszközön ne legyenek lejátszhatók.
PenDrive formázásra HP USB Disk Storage Format Tool.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
mclaren777
üzenetére
Szia!
Ha stabil a hálózat felétek, nem szoktak műszaki problémák lenni, akkor komoly gond nem lehet, de arra számítani kell ilyen esetben, hogy egy esetleges hiba esetén a szolgáltató és a hálózat üzemeltetője egymásra mutogatnak. Te mint Invitel előfizető nem jelenthetsz be hibát a Telekomnál, az Invitel pedig nem nyúl a Telekom hálózatához. Ha probléma van, Te bejelented Invitel-nek, majd Ők értesítik a Telekom-ot, akik kimennek megoldani a dolgot. Lassabb, nyűgösebb felállás ez, nekem anno kábelnettel volt tapasztalatom ilyennel, TvNet előfizetésem volt, de a hálózat egy kis helyi TV szolgáltatóé volt. Kollégám pedig ugyanolyan Invitel Telekom párosítással volt ADSL előfizető, amin Te töröd most a fejed. Nem hiszem, hogy jelentősen olcsóbban tudnál másik szolgáltatót találni ugyanazon a hálózaton.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Jól emlékszel, régen tiltottak mindenféle megosztást, aztán később jöttek már az olyan előfizetések, amiket engedélyeztek 2 gépre, vagy 3 gépre megosztani is. Persze igazából ezt sosem ellenőrizték, én is első naptól kezdve használok routert, mióta van internet előfizetésem itthon (256K/64K TvNet volt az első, már nem tudom pontosan melyik évben). De ugyanígy tiltva volt - sőt talán még van is - a szerverüzemeltetés, holott ezer éve van nekem is ftp és webszerverem is. Persze nem ipari méretekben van használva...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
kigyi_23
üzenetére
Na igen, amikor én Invitel-es voltam, nekem is 8Mbps ADSL-em volt, aztán 10-essel akartak rábírni a maradásra, többet nem is bírt volna a vonal, de nem sikerült nekik. Most azt hiszem 30Mbps VDSL lenne tőlük az elérhető legnagyobb.
Jelenleg 120/10Mbps UPC kábelem van 3690Ft/hó áron.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Ez oké, ezt értem én, hasonlót megfogalmaztam már a 29-es topikban is, de ez most részletkérdés, ADSL van, azzal nem tudunk mit tenni. Viszont ha valakinek van egy 20Mbps ADSL2+ előfizetése, az ne vegyen egy 15Mbps-re képes ADSL modemet, még ha beton stabil se.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
repvez
üzenetére
Ez sajnos benne van a pakliban, akkor hívd ki a szolgáltatót. Bár ha nem náluk van a hiba, és kifogsz egy szerelőt akinek épp rossz napja van, akkor még ki is számlázhatják a kiszállást, szóval ez sem kockázatmentes.
Alternatív megoldás, nem túl tisztességes, de működik:
2-3 napon keresztül naponta több alkalommal húzd ki a modemből a telefonkábelt, majd 2-3 perc múlva dugd vissza, aztán jelentsd be hibára, hogy szakadozik a neted naponta többször is, és olyankor percekig nem megy semmi. Ezt látni fogják bentről is, és lévén egy öreg modemről beszélünk, az lesz az első amit kicserélnek. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
repvez
üzenetére
Ha nem próbálkozol semmivel, akkor nem fogunk tudni segíteni. Sajnos tuti biztos 100%-os eredményt adó megoldás nincs. Ez nem egy nagy befektetést igénylő dolog, de hozhat javulást. Ha nem, még mindig eladhatod a modemet.
De akkor jelentsd be Invitel-nek a hibát, és várd meg mit lépnek ők, mennyit hoznak ki belőle, lehet megúszod ingyen is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
repvez
üzenetére
Vegyél egy fekete D-LINK DSL360R T1/E modemet, nem nagy pénz, 2000Ft körül be lehet szerezni apróban, és azt lehet moddolni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
rejtettlampa
üzenetére
A Local Network alatt mik vannak?
(#19502)
Hurrá, siker! Szívesen!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Az Invitel vélhetően saját szoftvert használ rajta, ezért más lehet a design, mint a gyári fw esetén.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Nem vagyok Invitel-es, biztosat nem tudok, de azt hiszem náluk volt olyan eszköz, aminek csak az egyik LAN portjáról érhető el az admin felület. Talán a 4-esről...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Szia!
Nem a név / jelszó a probléma oka?
admin / 1nv1tel7
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Érdekesség, VDSL bonding a Telekom topikban. Bocs ha volt már, én még nem láttam ilyet. Persze már régen írtak róla, hogy lesz, talán nem régiben valaki mondta is már, hogy kötöttek nála, de képet róla eddig nem láttam.
Vajon az Invitel-nél is lesz ilyen?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Alföldi Peti
üzenetére
Belépéshez név jelszó:
admin / 1nv1tel7 -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Azért ez nyilván nem így van. Bár én sem tudom a biztosat, nem néztem utána, nem érint, de úgy képzelem, hogy csak bizonyos költségeket háríthat át hűség alatt, pl. ha a tartalomszolgáltatók is emelik a díjat, vagy éppen ÁFA emelés van, stb...
Apropó, erről jut eszembe, ugye jól emlékszem, hogy januártól csökkent az internet ÁFA? Kíváncsi leszek, hogy abból észre fogunk-e venni valamit a számlában.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
headhunter
üzenetére
Ez mindig és mindenhol így működik, többnyire takarékossági okokból megszüntetik, de hivatalosan azt kommunikálják, hogy "közkívánatra" történt a dolog.
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"