Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
-
NowWhat?
tag
válasz kabelmania27 #6454 üzenetére
-
NowWhat?
tag
válasz kabelmania27 #6456 üzenetére
Én közel vagyok a központhoz, a vonalam 18M-át bír el maximum.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz NowWhat? #6457 üzenetére
Nemsemmi. 5900ért 2megás net, azért durva, 2megás net fibernetnél 3125Ft volt tévé és teleon mellé, pedig a fibernet sem a legeslegolcsóbb kábeles cég, upc olcsóbb (digi csak panel és társasházakba van)
Ne aggódj, előbb utóbb fel fogja valamelyik nagy kábeles cég vásárolni akkor biztos lesz érezhető javulás.
Fibernetnél 3990Ft ot fizetek a 6megásért, úgy hogy van tévé és telefon előfizetés, tévé full analóg 43adás 3790, telefon 690Ft.
szeptember közepétől pedig invitelhez fog tartozni a fibernet hálózatának 2/3része (1/3 ment az upc-hez pl velecei tó környékén is pár település, bp i fejállomás területei, csongrád, herednd bánd szentgál)
http://www.invitel.hu/fibernet
http://www.fibernet.hu/index.php?hir=733
Invitel kábeltévé kábelnetet és kábeltelefont még nem szolgáltatott.[ Szerkesztve ]
-
NowWhat?
tag
válasz kabelmania27 #6459 üzenetére
A kábeltv díját kifelejtetted!
Mondjuk akarsz egy normális tv csomagot ami 5175,- Ft + 25% ÁFA = 6469,- Ft/hó + egy normális mondjuk 8 megás internet 12487 Ft/hó = 18956 Huf /hó
Persze a szolgáltatás ki is kell építenie a 2 cégnek, ez további 33 000 ft-ba került
Az első hónapot all in one egy bő 50esből meg lehet úszni -
kabelmania27
Topikgazda
válasz NowWhat? #6458 üzenetére
Örülj ennnek
A szomszéd utcába max 512kilóbitet tudott az egyik ismerős adsl-en eléni sokan azért váltottak kábelnetre még ha drágább is pár száz Forinttal.
Itt nem alternatíva az adsl, 80as évekbeli réz huzal éprárrakkal, nagy csillapítással felejtős.
Van a mobilnet és mikróhullámú net lehetőség, ajánlom figyelmedbe az árakat
[link]
[link]
Akkor inkább kábelnet, tv és telefon előfizetés amúgy is kell[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
riki
senior tag
Hát,hogy ne legyen könnyes a búcsú az inviteltől,direkt kértük ,hogy még a telefont ne kapcsolják ki,mert a telefonszámot át szeretnénk vinni az új szolgáltatóhoz.Hát ez nekik nem sikerült, pedig 3 szolgáltatónál eddig gond nélkül ment.Csont nélkül kikapcsolták. És a T-re hivatkoznak,pedig tuti megint ők a hunyok.
Orlin: kicsit lapoz vissza,nézd meg nekem menyi volt a 10mbit -es csomag sebessége. Ez lenne a normális .
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
válasz Intruder2k5 #6469 üzenetére
D-Link DSL 360R
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
válasz Intruder2k5 #6471 üzenetére
T1!Ez jó?
Eddig régi siemens-em voltLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
MODERÁTOR
-
Reag3nS
senior tag
válasz Intruder2k5 #6465 üzenetére
Nem értem miért nem jelzi. Garantált alatt van az az érték már.
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
MODERÁTOR
-
Winner_hun
titán
Na most meg 1500-at akartak elengedni a havidíjból. Kár hogy így is drága az egész.. T-nél meg nem tudom mit csinálnak, ma vagy holnap bemegyek hozzájuk. Annyit tudok hogy az utca amiben lakok az egy káosz mindenki számára, na de ennyire..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
Ma délelőttre egy kicsit viharvert lett az Invitel hálózata... A fél országban nincs net.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #6477 üzenetére
Nálunk szerencsére van. (25-ös körzet)
-
MODERÁTOR
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #6476 üzenetére
Ma megjött a számhordozásról az Inviteltől a levél, szóval csak folyamatban van az ügy.
-
riki
senior tag
válasz Winner_hun #6480 üzenetére
Jó neked.Mi most írjuk a levelet a hírközlési felügyeletnek,állásfoglalás céljából, mert nem akarják kiadni számunkat,mert nem a T-hez mentünk.Megkérdőjelezhető ez a hozzá állás.
-
Winner_hun
titán
Most hívott az ügyintéző, pénteken jönnek beszerelni a netet. Várom
-
NowWhat?
tag
Hát én sem tudok sok jóról beszámolni. A hétvégén ugye kértem a csomagváltást meg a Tablet PC-t és a mobilnetet. Teltek múltak a napok és semmi, felhívtam újra az Invitelt és kiderült, hogy nincs a csomagváltási igényem rögzítve, sőt, állítólag még a telefonhívásom sem volt rögzítve. => némi szolid káromkodás => újabb igénylés => újabb várakozás...
Érdekes egyébként, hogy korábban is volt egy esetem az Invitellel amikor nem találták a hívásomat és az igénylésemet. Majdnem az jött le, hogy én képzelgek. Majd pár nap múlva felhívott az ügyintéző akivel az Invitel állítása szerint sosem beszéltem és elnézést kért. Érdekes dolgok ezek no.
Remélem most már megerőlteti magát az Invitel és végre postázzák azt a k*b*sz*tt tablettet és átváltják végre azt a k*b*sz*tt csomagomat.
-
InvitelGuide
csendes tag
válasz NowWhat? #6483 üzenetére
Szia!
Ha elküldöd a szerződésed adatait (szerződő neve, bekötési cím, telefonszám) az online kukac invitel.co.hu címünkre, akkor megpróbálom megsürgetni a dolgot. Az azonosíthatóság érdekében kérlek, hogy a levél tárgy rovatába írd be az alábbi kódot:
SM-000382
Előre is köszönöm a segítségedet!
Üdvözlettel, InvitelGuide www.facebook.com/Invitel
-
powerup2
addikt
Ma kihozták az uj modemem d-link dsl 360r t1 a fekete változat és 1 nap alatt hoztak uj modemet szóval le a kalappal megy az ügyintézés is jó volt fel is hivtak hogy meg e vagyok vele elégedve és ha bármi baj van bizalommal forduljak hozzájuk ez igy nagyon korekt volt piros pont az ügyintézésre csak jönne már az optika Veresegyházára a szerelő mondta hogy Kistarcsán sok helyen már optika van. Kérdés Veresre mikor jönnek?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
pakfong
tag
válasz powerup2 #6486 üzenetére
Az Invitel hibaelhárítási része elég jó. Nekem is 1 nap alatt kicserélték a bedöglött 2004-es modemet.
Viszont az ügyintézés csapnivaló. Pl amikor 3 éve a már lemondott szerződésre is küldték a csekket, meg az újra is...pár nap eltolódással. Azért az elég vicces volt (negatív értelemben), telepontban is hirtelen furcsán néztek.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Winner_hun
titán
No ebben a percben élesedett a T-s net:
-
Winner_hun
titán
Hmm telefonon azt mondta az ügyintéző hogy a telefon és az internet is megszűnik, semmit nem kell tennem, semmit nem kell elküldenem. Számhordozást kértünk, így az egész azzal le is van tudva.
Kérdés: az inviteles e-mail címről a leveleket hogy tudom lementeni? Azon a gépen ahol be volt állítva elszállt a winyó, most harcolhatok hogy meglegyenek a levelek. Webes felület nincs?
Mozilla Thunderbird-öt használok, a másik gépen is az volt, de nem tudom hogy mit állítsak be.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
NowWhat?
tag
válasz InvitelGuide #6485 üzenetére
Szia!
Közben megjött a DHL-től a levél, hogy átvettek egy csomagot a részemre az alábbi címről:
INVITEL TAVKOZLESI ZRT küldeményt adott fel az Ön számára, melyet a feladást követő munkanapon kézbesít a DHL Express.
Feladó adatai:
Feladó cég: INVITEL TAVKOZLESI ZRT
Feladó címe: 2100 Gödöllő, GANZ ABRAHAM UTCA 2.Feltételezem, hogy ez végre a tablet lesz és a mobilnet. A csomagváltás az átvétel után megtörténik vagy arra megint várni kell?
-
NowWhat?
tag
válasz InvitelGuide #6485 üzenetére
A kért adatokat azért elküldtem, egy kis protekció sosem árthat alapon
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Édesanyáméknál 2009 novemberben lett bekötve 1Mbit-es DiákADSL csomag 1 év hűséggel, aminek 3300Ft a havidíja, és tavaly júliusban és augusztusban nem kellett érte fizetni, valamint nincs mellé vonalfenntartási díj sem (akkor majdnem minden csomagnál volt ilyen ha telefon nélkül kérte az ember), amiről minden hónapban kiküldenek egy 0Ft-os számlát. Namármost kiküldték júliusra is a 3300Ft-os számlát, pedig arra számítottunk hogy ebben az évben is a július-augusztus ingyenes lesz, de jobban megnézve a szerződést kiderült, hogy ez az akció csak 2010-re vonatkozott. Megnézve most az Invitel csomagjait a 2Mbites tűnt a legszimpatikusabbnak (az 1 Mbites 1 GB forgalomkorlátos ár/érték aránya ehhez képest igen rossz, drágább csomagot pedig nem akarunk semiképpen mint ami most van).
Két kérdésem van amire nem találtam meg a választ az Invitel honlapján:1. Van-e még ezekhez az újabb csomagokhoz vonalfenntartási díj ha telefon nélkül kérjük?
2. Van-e csomagváltási díj ha a 3300Ft-os 1 Mbit-esről váltanánk a 2500Ft-os 2Mbit-esre?
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Coolmat
őstag
Ez az egy sor elkerülte a figyelmem, így már akkor bukta is a csomagváltás Közben megtaláltam ezt az üzembentartási díjat is (persze csak egy másik csomagnál mutatott rá egy link az apró betűs részben), elég pofátlan ára van, szóval örülhetnek anyumék amíg ilyen csomagban vannak, hogy azért nem kell fizetni.
Olyan részt nem láttam a honlapon hogy "meglévő ügyfeleinknek", szóval naívan arra következtettem ebből hogy amik a teljes termékpaletta részben vannak felsorolva, azok érvényesek ránk is. -
powerup2
addikt
Valamék inviteles dolgozó mondja már meg hogy milyen optikai csomagjaik vannak és hogy mennyiért privátba köszönöm.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #6498 üzenetére
Igen, múltkor elhangzott, hogy van már, csak olyan kis területen, hogy ezért nincs is feltüntetve a honlapon...
-
Winner_hun
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest