Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #702 üzenetére
Igen, most olvastam én is. Viszont azokat akiknek hamarosan lejár, vagy újak lennének egyaránt sújtani fogja.
Az Invitel szempontjából megkönnyebbültem, hogy nem bezzeg lett...
Ugyanakkor azért szomorú ez... Most már ez lesz beépítve, és pár év múlva természetes lesz, hogy majdnem 1000 Ft-tal (sőt addig emelhetik is), drágább a szolgáltatás. Ambivalens érzés, az egyik szemem sír a másik meg nevet... de nagyon nagy esélyt látok rá, hogy majd a Telekom is hasonlóan jár el. Nálunk az lenne a szerencse, ha a T is a meglévőkre már nem terhelné át, mert mind a két lakásban friss a szerződés, relatíve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest