- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
johni86
tag
Senki nem tud semmi használhatót mondani?
Ja és mikor megszakad nem is jelzi a windows, már ha ez mond valakinek valamit -
johni86
tag
válasz
Gubek-Einste #324 üzenetére
zyxel p600 series ezt adta a szolgáltató (invitel) erről veszi a jelet még egy laptop. De ami még érdekes hogy a laptopon megy minden frankón csak én nem tudok netezni, de valamikor azon sem lehet. Most is dugdosom a kábelt hogy el tudjam küldeni a hsz.
-
johni86
tag
Sziasztok!
Segitséget kérek, mivel szórakozik a netem, hol van hol nincs.Van hogy semmi problem, azt egyszer csak rázendít neki áll szakadozni, már eléggé idegesít.Az alaplapomon 2 hálozati csatlakozó van, és ha az egyikből átdugom a másikba a kábelt, pikk pakk egyből van net, persze csak kis ideig, mert megin elkezd szakadozni, ez ma kezdődött. Volt már ilyen korábban, akkor már nagyon untam, tettem fel egy uj rendszert és mostanáig minden rendben is volt.
Msn el nem is volt baj de netezni azt nem lehet, ha megnyitok mondjuk 5 oldalt egyszerre akkor pl abból betölt 3at de a másik 2 már nem. Vagy ha filmet nézek egy darabig betölti azt megin semmi
Nem hiszem hogy tönkrement volna a router, talán rosszul számolhat vagy ilyesmi, nem tudom nem értek hozzá, ezért is irtam, uj wint meg nem akarok megin feltenni.Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest