Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Windows guruknál is megfigyelhető, de linux buherátoroknál még inkább: divatos lenézni azt, aki nem tud annyit mint mi. Félreértés ne essék, én is gyakran csak nézek, amikor feltesznek egy hülye kérdést, de le nem nézem, lámának meg végképp nem kiáltom ki az illetőt. Írásban meg végképp moderálom magam, itt van idő átgondolni a mondandót. Szóval légyszívess ne lámázz senkit, főleg nem olyan dologért, ami szvsz egyáltalán nem tartozik az alapműveltségek közé.

Ha meg van másik topikban, akkor egy link jobban segítene neki, mint egy RTFM.
Más dolog, hogy én még normális offline manualt nem találtam egyetlen linux disztriben sem. Tudom, bennem van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest