Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ha jól adod meg, akkor át kell mennie. Ha valami program hiba miatt nem megy véletlenül, akkor is inkább az a veszély, hogy reklamációkor rájönnek, hogy ez egy IB gyűjtőszámla, és nem tudni mi lesz belőle. Nem vagyok tanácsadó, ez nem tanácsadás, csak elmeséltem, hogy én hogy csinálom. Ön dönt: iszik vagy vezet!
[Nem lenne bonyolult megnézni, hogy szerepel-e már a felvitt számlaszám valaki másnál is, de nem foglalkoznak vele. Ha már prohardver: egy group by ... having tiszta vizet öntene a pohárba, de nem teszik meg, örülnek, hogy használod a MÁK-ot, oszt csókolom.]
-
SzGee
aktív tag
Ráadásul ugye meg van szabva, hogy csak természetes személy számlájára tr. adó mentes a kiutalás, ez meg az IB számlaszáma
Ha most nem is ellenőrzik, ki tudja, lehet egyszer csak kapsz egy kis helyesbítést elmaradt illeték jogcímen. Nem tudom, mennyire valid ez, meg mennyire tudnák jogszerűen behajtani, de lehet nem próbálkoznék ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- DXRACER Prince L gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest