- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ha jól adod meg, akkor át kell mennie. Ha valami program hiba miatt nem megy véletlenül, akkor is inkább az a veszély, hogy reklamációkor rájönnek, hogy ez egy IB gyűjtőszámla, és nem tudni mi lesz belőle. Nem vagyok tanácsadó, ez nem tanácsadás, csak elmeséltem, hogy én hogy csinálom. Ön dönt: iszik vagy vezet!
[Nem lenne bonyolult megnézni, hogy szerepel-e már a felvitt számlaszám valaki másnál is, de nem foglalkoznak vele. Ha már prohardver: egy group by ... having tiszta vizet öntene a pohárba, de nem teszik meg, örülnek, hogy használod a MÁK-ot, oszt csókolom.]
-
SzGee
aktív tag
Ráadásul ugye meg van szabva, hogy csak természetes személy számlájára tr. adó mentes a kiutalás, ez meg az IB számlaszáma
Ha most nem is ellenőrzik, ki tudja, lehet egyszer csak kapsz egy kis helyesbítést elmaradt illeték jogcímen. Nem tudom, mennyire valid ez, meg mennyire tudnák jogszerűen behajtani, de lehet nem próbálkoznék ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- LG LCD és LED TV-k
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest