- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Elvileg minden balance-od benne van:
What account information is collected?
EU financial institutions will report the income credited to the account (dividends, interest, gross proceeds from the sale or redemption of financial assets and cash-value insurance contracts) and account balances.A részvényeimet én sem hiszem hogy kényszerlikvidálnák.
Igen, igazad van, ilyen finanszírozási vészhelyzetbenvalószínűleg elég nehéz lenne ebből a jelentésből kisillabizálni hogy kinek mije van, és ha közben én magam elköltöm a szabad egyenlegemet, akkor legfeljebb utólag tudnának felelősségre vonni, és még akkor is hazudhatnék, hogy én bizony hamarabb költöttem el a pénzegyenlegemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest