Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Egy normál céges RSU program pont úgy működik, ahogy Szaky (#1054) mondja.
Nekem az nem tiszta, hogy az IBKR-es részvényre is kell-e SZOCHO-t fizetni, vagy nem.
Ha jól emlékszem, a cégesnél az egy kardinális kérdés volt, hogy a grant az mindenkinek elérhető, vagy valami speciális feltételhez kötött. Ha az első, akkor nem kell SZOCHO, mert akkor ez valami más jövedelem kategória, ha a második, akkor meg kell.Az IBKR-nél is van feltétel, de az mindenki felé nyitott, kedvezményt kapsz, ha regisztrálsz, ezért nekem nem tiszta hogy keletkezett-e SZOCHO kötelezettségem vagy nem.
Külön igazolás nem kell az IBKR-től, az Activity Statement-en rajta van a grant dátum, az aznapi árfolyam * MNB árfolyam (vagy az előző hónap 15.-i ha az kedvezőbb) adja az adóalapot ami viszont nyilvános adat.
Olyan activity statement-et, amin rajta van a grant, mindenképpen töltsél le szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő