Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
A 925ös fing2 még mindig meglenne, ha nem lett volna egy kis instabilitási problémám...amit mai napig nem sikerült tényleges kidebugolnom, de úgy néz ki a TPlink pcie-es 150es wifi karija szívatott tartós használat mellett.
Én tartom magam mai napig a hw hibához, de havernál nem okozott fagyást 2 hét alatt sem, nálam meg random fagyásokat csinált (vmikor install után 2 órán belül, vmikor 2 hétig semmi).Gorneck#1239
-
F34R
nagyúr
válasz Gorneck #36757 üzenetére
én akartam s1156-t egy kis 2 magos g620-al egy matx-es lappal meg egy gf 240-el .
viszont amennyiért el kelt volna épp hogy vitte volna az új kf.
Sosem lehet tudni mikor jön jól a + 2 fizikai mag.
szerintem ezzel el leszek egy darabig megint , bárcsak a foygasztás kevesebb lennezoltanz!
au íísszpééé poewaaa
-
F34R
nagyúr
válasz zoltanz #36760 üzenetére
mé azért jobban szeretsz írogatni ? szvszs a win 7 nem rosszabb mint a vista sőt.
úgy olvasom ki soraidból nem nagyon szreted az új dolgokat, anno én is így voltam vele és évekig megragadtam XP-n . Viszont már a kutya sem támogatja (nah jó 2014 ig)
A játékok zöme még futkos rajta de pl BF3- már nem [igaz ott a hype miatt tették ezt]
az én halálom a herélt ms s2003 ala win xp x64 nah az kukázható hiába volt meg a 5gb (4+ 1gb vram ) egy hulladék . a 32 bites nem volt annyira gáz a régi gépemen is azt használtam , dual boot nem rosz dolog -
zoltanz
nagyúr
"mé azért jobban szeretsz írogatni ?"
Nem csak drága kicsit, ha épp akkor van kékhalál mikor írok egy DVD9 -es lemezt pl (van mikor napi 20 db is írok).
"úgy olvasom ki soraidból nem nagyon szreted az új dolgokat,"
Nem az új dolgokat nem szeretem, de 5-10 évvel ezelött pl nem volt ennyi döglött VGA. Rossz proci is sok van, de azok sztem azért vannak mert tuningnál nem figyelnek a tápra és a hűtésre sem.
Úgy vettem észre ezen a konfigon (szofverkörnyezetben driver-ek stb-vel) stabilabb a Vista, amúgy egyikkel sincs gondom.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, megcsináltam az előlapi füles ki, és mikrofon bemenetet... Igaz kézzel állítani kell h digi, v ha fülest akarok használni akkor analóg, de mindegy, legalább működik.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valakinek nincs egy felesleges Gigabyte (sárga) sata kábele elfekvőben?
Véleményem szubjektív...
-
Chaser
legenda
válasz darál0w #36754 üzenetére
Milyen bios van a lapodon? Ma bogarat ültettek a fülembe, felraktam a legújabbat. Valami év eleji volt fenn rajta, nyilván a "first release". Na az új bios kinyírta az egeret uefi-ben, mert csak balra v jobb megy, másfele nem Viszont nincs fagyás már a bades vinyómnál se és egy másik hdd-re elsőre felment 8GB rammal a w7 x64.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hö..
Elvileg még az idén lesz új hardverapró..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #36750 üzenetére
Igaz, tegye.
Nem is azt mondtam (kérdeztem), hogy mire elég, hisz nekem most is kicsipapucs8400-es procija pörög 4140-en és sok is (kben..egy 2100-ast csúnyár verne), hanem, hogy ha terheled a rendszert, 1xre több progi fut, érzed e az erőt.???
Nálunk ilyenkor kapkodás..Bogi szarakodik valamit, futtetja háttérben, én töltök stb..a bolod Krisz meg rányom egy játékot, s haldoklik.
A procid persze, hogy elég tuning nélkül is, hisz tuningolni azt nem is lehet.BCLK-t max 102-105-ig lehetne húzni, de az szart se ér, s az Intel a stabilitás miatt, talán már 101-nél fagyiztatná. Nekem azért kell 2600k, hogy alacsony feszen legalább negyed óra "tuning élményem legyen", s azért a 8 szálért, mert van, hogy van feladata. Nem a nagy dolgok miatt (sokan honvertálás meg stb..így meg úgy-oszt szart se csinálnak) nekem a kevés idő, s 1 időben több alkalmazás miatt.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #36782 üzenetére
Nemtom mitől kéne erőt éreznem benne, nem szokott sok minden futni egyszerre...így nemtok válaszolni a kérdésedre...
Nemtom leterheli a rendszert...mivel terheljem? Víruskeresés? Kitömörítés? Prime meg szarra se elég...
Jó lenne tudni mik is futnak nálad ilyenkor...meg milyen OSen...stb...Sztem nálad nem a proci fogy el...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #36766 üzenetére
No..Itt már minden ok.
Igen. tuning. Isten bocsáss..imádom, s jobb mint kocsmában levezetni a feszkót. Spirál füzet, játék a gtrl-kel skrew-ekkel, VTT, hidak, s hol van még a vége..
Ahogy nézem, csak az a lényeh 1155-nél, hogy ha aramot utána lövöd, a ram fesz és a VTT között nem lehet több mint 0,5V. Alapból 1,05 a VTT, tehát VTT-t kell emelni a szorzótuning..khm miatt, akkor a ram is kell, hogy kapjon..Nem sok..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #36784 üzenetére
win7 ultimate 64bit. S olyan hamar el tud fogyni..Háttérben csomagol, letölt s Krisztián meg játszik. MOST először volt az, hogy a fiam észrevette, hogy a q9400 helyett 8400-es van.
(#36780) hackeeeee : Mivel én a moddolt ház miatt Balázs sta kábeleit használom..van itt Abit, Giga, Asrock..Piros-sárga. Pipás, egyenes. Írd meg, h melyik kell, no meg a címet , oszt' postázok majd neked, vszínü, hogy csak ünnep után.
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #36788 üzenetére
Több ram, SSD és 4 henger...elégnek kéne lennie...
Sajna, ha már torrent és csomi is megy a HDD-n akkor nem kell csodálkozni vége a dalnak...persze ehhez kell, hogy a uT zakatoljon rendesen...
Ha a HDD nem képes a többi alkatrészt kiszolgálni, akkor van baj...szerencsére 3 éve volt utoljára ilyen gondom...Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #36790 üzenetére
Igen, ilyenkpr van az, hogy az alapon dolgozó (2,66GHz) q9400-es megette a 4Ghz felett tekerő Wolfit.
darál0w : IGEN! Meglepő, de minden ok volt vele. Én nem is láttam, a cím az Arany corvinos szoftver ABC volt.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
krammerka
őstag
Szép napot!
-
F34R
nagyúr
válasz zoltanz #36797 üzenetére
igen 7z tud több szálon is dolgozni a winrar-nál ez megál úgy tudom 2 nél .
(#36788) lipi67
az biza hdd, nekem dettó ugyen ez van csak játék nélkül , mivel amit felsoroltál mind merevlemez igényes azt tudod csinálni , hogy beraksz egy elsődlegesre másikat .
A szopacs akkor van ha játszani is kell mert akkor szinte mindegy hogy hol van a packet.Fiadat addig szoktasd ré a Quake live-ra vagy az Angry birds sorozatra azoknak nincs nagy IO/s írása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest