- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoqspok
tag
válasz
fekeandras #23 üzenetére
Szabvány ATX a rögzítő pontok passzolnak én épp ma raktam be egy BaziNagy házikóba és nem volt gond a rögzítéssel, csak alig találtam meg olyan kicsi ez a deszka
Szerelem első látásra, nekem nagyon tetszik, olyan halk hogy egyenlőre nem zavar a venti. ( sajna nem tudtam beüzemelni mert a monitorom behalt )
A célom egy teljesen hangtalan 0-24 ben üzemelő letöltő gép amit egy kiszuperált VHS magnó dobozba költöztek és a TV álványba pont befér. Az S-Video kimenten közvetlen lejátszhatóak a letöltött filmek nem kell ki írogatni. Ja és akkor mellékesen NAS is futhat, azon még gondolkodom, hogy valami Leadtek karival TimeShift TV felvételek miatt nem kell mindig a TV előtt várni a kedvenc sorozatot, filmet. az én igényemet a Divix minőség kielégíti, a HDTV közszolgáltati adók ingyenesek maradnak, de a kereskedelmi TV-k mind fizetősek lesznek szerintem még sok kérdés nyitva maradt, hogy a fizetős szolgáltatást milyen eszközzel tudja a felhasználó megvásárolni, szóval olyan nagy pénzeket még ne költsetek a HDTV gépekre mert lehet megy a kukába 2012 után -
sazabi
aktív tag
válasz
fekeandras #23 üzenetére
"Mini-ITX /micro-ATX compatible"
A legtöbb atx ház a kisebbekkel kompatibilis..szóval házfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Le Mans Ultimate
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Home server / házi szerver építése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest