- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
tupacamaru #223 üzenetére
Egyébként azért írtam hd filmeket, mert a kedvenc sorozatainkat hd minőségben rippelik le, legfőképpen még mindíg divix és dvd formátumok vannak itthon, de ha most kinézek egy filmet és megvan hd minőségben is akkor inkább azt "veszem" meg, gondolok a jövőre.
Sazabinak igaza van hd minőségű film sokkal szebb egy sima 72-es tv-n is, mint a dvd és nem mellékes, hogy a hd filmek többségének 2 hangja van és én szeretem megnézni eredetiben angolul is.
Mindenki hd ready-lázban ég, én még megelégszek egy képcsövessel, most használtan nagyon jó képcsövesek vannak a piacon, a nagy nappaliban bőven elfér. -
sazabi
aktív tag
válasz
tupacamaru #223 üzenetére
én is szoktam 720p filmeket nézni s-videon 72centis crt tv-n.1024x768-ba majdnem bele is fér a 720p (1280x720).
a különbség meg látványos a sima alacsonyabb felbontású divxekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest