Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
"felesleges VRM fázisok és az ebből kifolyólag szükségtelennek ítélt hűtőbordák súlya ne fogja vissza a rendszer sebességét"
Végem van
Baromi jó paródia, szatíra vagy tudomisén minek hívjam
-
fkaresz
tag
Elolvastam, majd mégegyszer és eszembe jutott, hogy valamikor volt egy számomra kedves pc újság, amiben a cikkek informatívak és humorosak voltak (COV), szép emlékeket idéztél nekem. Köszönöm.
-
Elmör
őstag
A végén már tényleg nevettem, iszonyat jó néha egy-egy ilyen paródia vagy irónikus cikk. Köszi szépen!
-
Már a proci kép is gyanús volt, meg a TNT kártya...
-
Valamivagyok
tag
"A nálunk járt példány az Ultra 5 245KF, azaz k*rvaf@sza változat"
Mindig tanul az ember
Kiválló cikk lett!
-
turbulencia8
addikt
Nagyon jó cikk!
-
Elkezdtem olvasni, de már a processzoros kép gyanús volt. Aztán a második oldalon leesett a dolog a tesztgép specifikációit olvasva, és hogy tegnap elseje volt.
Jó, jó, de eddig a Merlinhardver folyadékhűtéses RGB-s billentyűzete (Dark Project Aqua) viszi a prímet. És ezt komolyan kiküldték hírlevélben (meg persze Facebookon is), bár a vége viccesen lett megfogalmazva, gondolom direkt.
-
jozsef8
aktív tag
Elkezdtem olvasni és gyorsan leesett de végigolvastam, nagyon jó
-
Skynet258
veterán
Hát ez k*rva jó lett most.
-
JohnyX
tag
Itt esett le a "20 fillér" nVidia Riva TNT2 Ultra 32 MB videokártya :-)
-
Shing
őstag
Azt hittem lemaradtam valamiről
Nálam betalált [elsőre legalábbis] -
válasz
Hieronymus
üzenetére
(Az az NDK turmixgép volt.)
Sziauram! Vincseszter érdekel, a legújabb verziójú bad sectorokkal?
-
törölt tag
DDR5-ös diagramnál néztem rendesen, aztán jött a DDR4 diagram, és csak kapkodtam a fejem az újdonsült információk láttán.
Nem csak az intel-nél lesz generációváltás, egy ilyen előremutató és az adott technológia minden aspektusát részletesen bemutató tesztet nagyon rég nem olvastam, úgyhogy aggódhatnak a PH-s tesztelők a melójuk miatt. De erről szól az innováció
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
A bojler kivehető ajtós?
Ha az akkor nem érdekel. Ha nem kivehető az ajtaja, a feléből mennyit engedsz? -
Robi BALBOA
őstag
Érdekelne a TNT2 Ultra
-
_AnTi_
tag
Jó lett, köszi! -
Csak 2200-as táp??
Mindig spórolnak a cégek! Mi lesz, amikor az eltört asztallábat kell meghegeszteni? Ahhoz ez kevés, legalább 2500-as kellene, ha közben a gépet is használni akarod!
Ráadásul a gép csúcsra járatva fogyaszt mondjuk 250W-ot, ami a 2200-as táp 11.36%-a, de a 2500-asnak csak 10%-a, szóval úgy még kevesebbet is fogyasztana a gép!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Baromi jó paródia, szatíra vagy tudomisén minek hívjam
Már a proci kép is gyanús volt, meg a TNT kártya...

Mindig spórolnak a cégek! Mi lesz, amikor az eltört asztallábat kell meghegeszteni? Ahhoz ez kevés, legalább 2500-as kellene, ha közben a gépet is használni akarod!