Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem hagytam le. Rakd a gepre a fogyasztasmerot, es nezd meg mit eszik prime alatt, meg real bench alatt. En megtettem....
Hiaba hiszed azt, hogy tudod huteni. Akkora belso ho keletkezik, hogy megsuti sajat magat. Nem azonnal, de akar rovid ido alatt is bekovetkezhet. Es onnantol jon a szivas, a golden cpu-bol lesz egy atlagon aluli darab. Es akkor meg olcson meguszod...Nekem ez elott volt nem egy-ket platformom. A maximalis teszthossz az 30 koruli IBT volt.(E8400-nal meg Prime) A tobbi a napi hasznalat. Nem voltak stabilitasi problemaim. Szoval ki hogy csinalja. Ha ismered, hogy skalazodik a chip a plusz feszre, akkor akar kiszamolhato, hogy mennyi kell neki 24/7-re. Plusz 0.01v, a biztonsagi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest