Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem hagytam le. Rakd a gepre a fogyasztasmerot, es nezd meg mit eszik prime alatt, meg real bench alatt. En megtettem....

Hiaba hiszed azt, hogy tudod huteni. Akkora belso ho keletkezik, hogy megsuti sajat magat. Nem azonnal, de akar rovid ido alatt is bekovetkezhet. Es onnantol jon a szivas, a golden cpu-bol lesz egy atlagon aluli darab. Es akkor meg olcson meguszod...Nekem ez elott volt nem egy-ket platformom. A maximalis teszthossz az 30 koruli IBT volt.(E8400-nal meg Prime) A tobbi a napi hasznalat. Nem voltak stabilitasi problemaim. Szoval ki hogy csinalja. Ha ismered, hogy skalazodik a chip a plusz feszre, akkor akar kiszamolhato, hogy mennyi kell neki 24/7-re. Plusz 0.01v, a biztonsagi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Steam topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 2. nap: Eternights
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bittorrent topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest