Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ugy gondoltam, hogy cserelnek vele procit, meg kapna kp.-t ra. Csak mivel UK-ban elek, ez nem lenne olyan egyszeru. Csinaltam mar ilyen csereberet nem is egyszer.
Az enyemet is kinzom majd(meg kinoztam is), ne felj tole. Megjonnek a hidegek, akkor megkapja az 1.45v+ -t is, nyugodt szivvel.
Sot, a nitrozas is tervben van. Vegre itt a dewarom hozza, es nem kolcsonkert kannakkal kell okoskodni. Eddig nem mertem a sajat konfigjaimat nyustolni, 3-an vagyunk, kozosen vettunk Z87-et, azon gyakoroltunk egy 4690K-val. Valahol el kell kezdeni. Ha minden igaz, novemberre lesz VGA potunk is. Akkor mar csak a voltmodot kell megtanulni, es az is mehet.
Csak ugye mindenki dolgozik, korlatozott az idonk, es nehez osszeegyztetni. Meg meg a nyelven is csiszolni kell, mert egy lengyel es egy lett sraccal csinalom. Es egyikunk sem perfekt angol....
Egyebkent a srace is menne jobban, csak neki annyibol all a tuning, hogy level up, es Windows alatt addig emeli az orajelet bclk-val, amig stabil. Igy az eletben nem megy majd tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Android játékok topikja
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi