Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Szia. Én már a harmadik ilyen procit várom a héten vissza gariból. Ugyan ezzel a hibával döglötttek meg nekem is. Először azt hittem hogy a lap nyírja ki őket, de a mérési pontokon mérve minden fesz rendben van. Sejtettem hogy a memória vezérlő adta meg magát, de nem tudtam hogy mitől. Van egy garnitúra 2800-as corsair lpx a fiókban,ezek 1,2 voltosak most azokat fogom berakni,hátha azok nem terhelik annyira. Gondolgozok rajta hogy platformot váltok,csak nem tudom hogy mire lenne érdemes.Az intel már a hedt platform kupakja alá is fogkrémet ken,rizsára meg innen szerintem nincs értelme váltani. Egy előnye van talán a dolognak,hogy fél évente új procim van három év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest