Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
uj 2011-v3 tulaj vagyok.
ASRock X99 Taichi-t hajtok 1.4-es BIOS-szal egy 6800K-val. Nagyon szolid, 4GHz-es tuningot celoztam meg, Vcore Auto 1,25-tel stabil is, örülünk, Vincent. Viszont nem biztos, hogy kell ez a fesz neki, lehet, hogy menne kevesebbel is.
Ellenben a Vcore-t vagy hagyom auto-n, es akkor szabalyozza magat ahogy gondolja, vagy atrakom override-modra, de akkor csak orajelet vesz vissza, feszultseget nem, vagy adaptiv modra allitom, viszont itt MINDEGY, mit allitok be, 1,254V Vcore lesz es kesz.
Kerdes 1: hogyan lehet elerni, hogy terheles alatt az altalam meghatarozott frekvenciara ES feszultsegre ugorjon, de terheles nelkul vegye szepen vissza a frekvenciat ES a feszultseget is?
Kerdes 2: Noctua D15-tel hutom a procit, mogotte es a haz elejeben is 1-1 12 centis venti. FPU Stress eseten (eddig ugy latom, ez futi a legjobban) a magok 70-72 fokig a package 80 fok kornyekere megy fel 4GHz 1,254V beallitassal, mikozben idle a magok 28-33 fokosak, package 40. Ha elkezdem terhelni, AZONNAL megugrik 30 fokot minden. Nem sok ez? Megnezzem, hogy nem b@sztam-e el a pasztazast?
Kerdes 3: Regen tuningoltam, mivel erdemes a processzor stabilitasat vizsgalni mostansag?
A segitseget elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- Steam topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest