- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #6670 üzenetére
áááááááá
4 GHz-en vagyok, elindult az XP, innen írok most!
Nem tudom pontosan, melyik beállítás hozta meg a sikert, mert állítottam néhány dolgon, de lehet hogy egyszerre több is kellett hozzá, majd holnap kiderítem és megírom!
Most már nem érdekel, ha nem stabil, most már az lesz, különben kapnak mindannyian egy nyaklevest: a lap, a proci, még a hűtő is!!!
Csak vicceltem, nem bántanám őket!De psszt, remélem ezt nem hallották meg!
Annyi változott amúgy, hogy PCI-Ex frek. 101 lett 100 helyett, ill. az NB Clock Skew 400 ps 200 ps helyett, valamint az NB fesz 1.26V és az FSB Term. is 1.26V. Nos a 101 PCI-E frek. önmagában nem segített... NB és FSB Term.eknél próbálkoztam 1.24-gyel és 1.28-cal is, poén lenne, ha pont 1.26V kéne nekik a sikerhez, ezt kizárom. Szerintem az NB Clock Skew segített... de még megnézem holnap...
Ja meg a CPU Voltage 1.3V lett, de ezt is próbáltam korábban, sőt többet is, úgyhogy talán több beállítás egyszerre... de a clock skew tuti a főbűnös!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest