Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Kissé hazabeszélsz, nem gondolod?
Q9550 E0-t a héten vettem 60-ért. Megfelelő lap alá a 32k-s Giga EP45-UD3R, ez mindjárt ~-25k az általad írtakhoz képest. Összkülönbség föl is ugrik majd' 40k-ra. És akkor még nem is beszéltem arról, h gyakorlatilag egy 20k-s P35-ös lapban is elég jól megy egy Q9550, ha nem akarod agyontuningolni. Ekkor a különbség meg már 50k körül van...
Ha most kéne zsír új konfigot összedobni, akkor én is i7-re voksolnék. De egy meglévő elég komoly C2Q-ról teljesen értelmetlen váltani. Igazából a lapárak nevetségesek az i7 vonalon, azt leszámítva nem is vészes a dolog. -
Ha valaki új rendszert szeretne összehozni, akkor valóban igazad van, de ha csak procit cserélne, akkor azért jóval olcsóbban ússza meg. Mindettől függetlenül csak a stepping miatt cserélni procit.......hát fene tudja....... Ha ez a kívánsága?! Az embert néha meg tudja őrjíteni a kíváncsiság
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest