Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

RetepNyaraB veterán válasz  kicsipapucs

üzenetére kicsipapucs

üzenetére"RetepNyaraB (#20466): ha rám céloztál, nem vertem a mellem, csak jó procikat vettem és ki tudom őket centizni rendesen." Nem céloztam senkire, egyszerűen nem emlékeztem kinek mentek ilyen hihetetlen dolgok, de ezexerint Te köztük voltál/vagy  
 Azt megnézném őszintén, ki tudnál-e még hajtani valamit a lapomból, mert ez nekem több napos projekt volt (de nincs is tapasztalatom), viszont addigra már mindent mindennel állítottam és meguntam 
- 

válasz  kicsipapucs

üzenetére kicsipapucs

üzenetéreAzt azért mellőzném.  Nem azt mondtam, hogy 1.25V-vel a 3.8GHz WR, csak azt, hogy durván jó eredmény. Elég, ha fellapozod ezt a topikot, és megnézed, hogy a 3.8-at jellemzően milyen VCore-ral érték el a többiek. Az, hogy neked ez 1.128-cal sikerült kiemelkedő eredmény természetesen. Kell hozzá egy jó proci egy jó lap, és tapasztalat. Nem azt mondtam, hogy 1.25V-vel a 3.8GHz WR, csak azt, hogy durván jó eredmény. Elég, ha fellapozod ezt a topikot, és megnézed, hogy a 3.8-at jellemzően milyen VCore-ral érték el a többiek. Az, hogy neked ez 1.128-cal sikerült kiemelkedő eredmény természetesen. Kell hozzá egy jó proci egy jó lap, és tapasztalat.A DS4-emnek olyan 470 körül volt vége stabilan, de azt az NB/FSB feszt nem tudtam volna 24/7-ben használni sajnos. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Android játékok topikja
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem azt mondtam, hogy 1.25V-vel a 3.8GHz WR, csak azt, hogy durván jó eredmény. Elég, ha fellapozod ezt a topikot, és megnézed, hogy a 3.8-at jellemzően milyen VCore-ral érték el a többiek. Az, hogy neked ez 1.128-cal sikerült kiemelkedő eredmény természetesen. Kell hozzá egy jó proci egy jó lap, és tapasztalat.
 Nem azt mondtam, hogy 1.25V-vel a 3.8GHz WR, csak azt, hogy durván jó eredmény. Elég, ha fellapozod ezt a topikot, és megnézed, hogy a 3.8-at jellemzően milyen VCore-ral érték el a többiek. Az, hogy neked ez 1.128-cal sikerült kiemelkedő eredmény természetesen. Kell hozzá egy jó proci egy jó lap, és tapasztalat.