- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
szab.tam #19621 üzenetére
Bocsi. de telefonrol eleg nehez. amugy egy 60gbos ssd van a gepben ez a rendszer meghajto. kotve hiszem hogy ennek lenne baj. Azt irta ki hogy a system mapabol hianyzik valami. nem probaltam
viszabb venni. csokkentett modban sem indul hibajavito indul el. tegnap ota nem all fel a rendszer be bootolt majd amikor a win indulna eldopta magat azota csak hibajavito uindul,de nem tudja magat kijavitani. windows7. oke.
szal akkor az egesz tortenetkb2 hete vettem a2x2gb kingmax ramjaim melle 2x2gm ocz t. az uj ramok ota kekhalalozott kivetelesen akkor amikor ramentem hogy kikapcsolas de helyette kekhalalt dobott azt amit linkeltem.majd tegnap is dobta kikapcsolaskor a kekhalalt oke kinyomtam. majd amikor ujra bekapcsoltam egy masik fajta kekhalalt dobott ki a boot utan. majd kinyomtam utana amikor beakarom kapcsolni mindig a hibavjavito jon be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NIOH
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest