Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zso Ro

senior tag

válasz F e Z o #14162 üzenetére

IBT alatt alap,hogy elfogatható a 70fok,a HCT is kb ennyire izzasztja a procit.Ha max 70et ér el,és soha nem megy fentebb,akkor elfogatható.
    Épp ebben a topikban írták többen,hogy a P35ösnek 400 a vége,innen az infó.Nekem már fentebb ment,igaz ez inkább tuningos lap,mint sem.Cod6 alatt sem ment fentebb a hőmérséklet,mint IDLE-ben a windowsban.

Anno a 2,8Ghz-es Prescottot hűtöttem vízes blokkal,igaz 3,73Ghz-en járattam.El is vitt egy alaplapom,de szerencsére garis volt,és a szent beszédem is jól sikerült a cserével kapcsolatosan.Húzva sem volt több 53foknál,igaz,akkor már leszereltem a videókártyáról a blokkot,mert azz is hűtötte.Egyébként egy haver által készített hűtő volt,de simán vert elég sok bolti cuccot.

Lord Armes:Csak a 4 tűset támogatja.Raktam már fel pár Cooler Master hűtőt,nem értem a mesét a felrakásáról,hogy illik most ide.Sosem próbáltam úgy tesztelni,hogy a hűtő nem volt megfelelően rögzítve,amit gyakran a körömágyam,illetve a bőröm bánt.De igaz,amit írtál,nem éppen a legkönnyebben felrakható hűtő.

SpeedR: Ez csak természetes,de ha visszaolvasol,akkor látod,hogy elég részletesen taglaltam mennyit és hogy próbálkoztam,tehát nem a hőátvitel volt a baj.
    (2 alaplap,3 proci,3 hűtő)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés