Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
válasz
F e Z o
üzenetére
IBT alatt alap,hogy elfogatható a 70fok,a HCT is kb ennyire izzasztja a procit.Ha max 70et ér el,és soha nem megy fentebb,akkor elfogatható.
Épp ebben a topikban írták többen,hogy a P35ösnek 400 a vége,innen az infó.Nekem már fentebb ment,igaz ez inkább tuningos lap,mint sem.Cod6 alatt sem ment fentebb a hőmérséklet,mint IDLE-ben a windowsban.Anno a 2,8Ghz-es Prescottot hűtöttem vízes blokkal,igaz 3,73Ghz-en járattam.El is vitt egy alaplapom,de szerencsére garis volt,és a szent beszédem is jól sikerült a cserével kapcsolatosan.Húzva sem volt több 53foknál,igaz,akkor már leszereltem a videókártyáról a blokkot,mert azz is hűtötte.Egyébként egy haver által készített hűtő volt,de simán vert elég sok bolti cuccot.
Lord Armes
sak a 4 tűset támogatja.Raktam már fel pár Cooler Master hűtőt,nem értem a mesét a felrakásáról,hogy illik most ide.Sosem próbáltam úgy tesztelni,hogy a hűtő nem volt megfelelően rögzítve,amit gyakran a körömágyam,illetve a bőröm bánt.De igaz,amit írtál,nem éppen a legkönnyebben felrakható hűtő.SpeedR: Ez csak természetes,de ha visszaolvasol,akkor látod,hogy elég részletesen taglaltam mennyit és hogy próbálkoztam,tehát nem a hőátvitel volt a baj.
(2 alaplap,3 proci,3 hűtő)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- EAFC 26
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sak a 4 tűset támogatja.Raktam már fel pár Cooler Master hűtőt,nem értem a mesét a felrakásáról,hogy illik most ide.Sosem próbáltam úgy tesztelni,hogy a hűtő nem volt megfelelően rögzítve,amit gyakran a körömágyam,illetve a bőröm bánt.De igaz,amit írtál,nem éppen a legkönnyebben felrakható hűtő.