- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ne felejtsd el, hogy sirtec táprol beszélünk és a sirtecnek vannak legendásan szar tápsorozatai, én pl sirtecet szarabbnak tarom codegennél is, arányaiban legalábbis kevesebb codegen táp"garink" van mint sirtec belsos.
btw nemrég itt engem azért szidtak le mert egy huzott quazán, 8800GTXes konfigra azt mertem mondani hogy sanszosan elég neki a tulaj régi márkás (enermax) 465Ws tápja ami a 2db 12vs ágán 30At ad le.
Pedig az egy enermax volt ami ha ráirták, hogy letudja adni a 30At akkor letudja.... nem sirtec, hogy kizduja, hogy a 32Aböl nemcsak 22A igaz.... -
Szten Márs
nagyúr
Naszal a kérdésem még egyszer: hova dugtad azt az ampermérőt? Mert a 246W azt mondod, hogy már a nettó, a gép felé leadandó teljesítmény....
MOD:
"Ha a gépem idle fogyasztása 0,58 Amper, a tuningjáé meg 1,07 Amper
akkor aztkell mondanom, hogy csak a proci fogyaszási különbsége mindössze 0,49 Amper,ami kb. 118 Watt emelkedés a hálózati oldalon." - itt meg már hálózati oldalról beszélsz... ha ezek hálózati oldali adatok akkor a 246W a hálózatról lerántott teljesítmény és a géped csak 246 * 0,8 = 197W körül kért a táp felől....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged