- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
proci985 #25542 üzenetére
Első mondatom kissé nevetséges volt
2 műszak 2 óra alvás
Na de most koncentrálokVRM-ek fölött van közvetlenül a táp 12 centise, és szívja el a meleget, lehet, azért is csak kézmeleg körüli a hőfokuk.
Én kaptam egy olyan információt, hogy load 1,3625V amit max adhatok neki. E fölé semmiképp ne menjek.
Ez még bele is fog férni szerintem... épphogy..Kifelejtettem hogy a BIOS verzió a legfrissebb, azaz F4-es.
De igazából nem sok mindenen változtat, csak lábjegyzetproci szintén G0-ás stepp
Léghűtéssel én is próbáltam ezt a (gúnynevén) Quazán-t. Egy thermaltake sonic tower lógott rajta, egy 12 centis ventivel a lamellák közt, szintén 12-es mögötte a házon, és a táp 12-ese pont felette. Így is a 8x400-at 71 fokon tudta csak tartani load.
Ekkor kapott egy új oldallapot a ház, és beleraktam egy 20centis TT ventit. 68 fok
Megelégeltem, "Így nem mehet tovább!"
Jött a vízhűtés, és lám egy csoda Szerk: Ez alap órajelen ha jól emlékszemHa összehasonlítom az eredményeidet az én eddigi "eredményemmel" akkor arra következtetek, kevesebb fesz is elég lesz hogy stabillá tegyem a 9x400-at. Persze ez csak elmélet.
Azóta is a Q6600-asod van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-11400
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest