- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #17189 üzenetére
Lehet, hogy ott derülne ki, de véleményem szerint egy quad alá 1,4V-os feszhez legalább 12 fázisú lap kell.... Én a 6 fázisú ds3-ammal nem fogok 1,5V-ot biosban belőni, csak hogy mit tud a hűtőm. (Így is 1,3925 volt....) Másfelől véleményem szerint a tuningnak akkor van értleme, ha a tuningolt órajelet az ember 24/7 tudja használni.... (Persze kíváncsiságból lehet többet is de szerintem nem éri meg a kockázatot...) Márpedig szerintem bármely 65nm-es proci hosszú távon hamar elhalálozik 1,4V feletti feszültségen, márpedig akkor nem mindegy, hogy ilyen körülmények között a proci 70 vagy 80 fokos???? (Úgyértem, arra a 10 percre, amíg az ember lefuttatja a 3dmákot, és hogy örüljön, hogy ejj, nekem van a legjobb gépem-e vidéken....) Hosszútávra szerintem kevesen szeretnék ennél magasabb értékekre belőni a quadjukat, márpedig efölött a legtöbb már csak erős nyúzásra hajlandó menni.... Ezen az órajelen viszont stabil max 63 fok, gyakorlatilag hang nélkül, szerintem ez igen jó eredmény, 7500Ft-ért. Akinek ez kevés, az úgyse fogja sajnálni a húszezreket vízhűtésre, vagy egy SCYTHE OROCHI-ra, vagy thermalright extreme-re..... (Hogy csak pár megoldást említsek, ami kétszerannyiba kerül, mint a 212....)
Amúgy azért egy Freezer7Pro-s eredményt linkelhetnél, szerintem kizárt, hogy ilyen körülmények között az 75-80 fok alá menjen..... (Persze belső meghőmérsékletre gondolok...) -
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #17189 üzenetére
Hát Hyper-szuper...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest