Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaraDani
addikt
válasz
rb26dett
üzenetére
Hát nem árt ha a memók is annyin járnak amit tudnak, csak ha a proc végét akarod kitesztelni, addig állíts lejebb a memokat, hogy ne zavarjanak be, mert az fsb emeléssel azokat is húzod. És ha húzod egyszerre a memot is meg a procit is, nem fogod tudni melyik nem bírja, ha megakadsz. Ha megvan a proci mit megy milyen feszekkel, akkor már be tudod lőni úgy ahogy neked tetszik, és a memok is jól mennek. Pl ha alapfeszen 3200mhz lesz a proci vége akkor simán be tudod majd lőni 355*9 re, memot meg 1066 ra.
-
Alister71
nagyúr
válasz
rb26dett
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy 16 perc alatt tömörítettem le egy 4.36-os dvd fílmet 1 gigás aviba divx kodekkel. Anno a 2.2-es cerka 3 órát eljátszott egy ilyennel.
Jó kis cucc az E7000
Ha 20-22 körül tudsz venni használtan egy 9600GT-t, akkor vedd meg nyugodtan mert jó kis kártya az is. -
Alister71
nagyúr
válasz
rb26dett
üzenetére
Nekem ilyen 9800GT van, jó kari.
-
Alister71
nagyúr
válasz
rb26dett
üzenetére
Tökéletes!
Overclock Mode: Manual
Cpu Frequency: 333
Ratio CMOS Setting, : 9
DRAM Frequency: 533
PCIE Frquency: 100
Még annyit, hogy a CPU Voltage-t autóról állítsd át normál-ra, vagy ha ilyen nincs akkor a felette kiírt : 1.248-ra. (elég magas ez a VID, az enyém 1.175)
Próbáld ki ezeket a beállításokat, szerintem menni fog. -
Alister71
nagyúr
válasz
rb26dett
üzenetére
Mivel a 7-es széria a 8-asnak a "butítása", és azok 333-an mennek, ezért mondtam, hogy gyakorlatilag "visszaállítod" az eredeti fsb-jére.
Az ASRock biosát nem ismerem, csak feltételezem, hogy a memória osztót lehet állítani. A lényeg az, hogy 333-as cpu fsb mellett a ramok 1066-on menjenek.
Ha esetleg nem boldogulsz vele, fényképezd le a bios azon részét ahol a cpu-t tudod tuningolni, úgy könnyebben tudok rá válaszolni ha feltöltöd a képet. -
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
rb26dett
üzenetére
Nagyon szívesen.
Megpróbálhatod még a procit beállítani 333x9-re is. Ezt fesz emelés nélkül vinnie kell. Csak arra figyelj, hogy ha lehet a pcie frekijét fixáld le 100-ra ne hagyd autón, és a memória osztóját úgy állítsd, hogy 333-as fsb-nél is 1066-on menjenek. Utánna már jöhet a gépbe egy 9800GT vagy GTX.
-
KaraDani
addikt
válasz
rb26dett
üzenetére
hát, hogy a lapod biosábana fesz állítási lehetősg hol van azt nem tudom, meg hogy milyen fomában van, ilyesmit kéne keresni, hogy ddr2 voltage. Egy kupacba szoktak ezek lenni, ott ahol a prociét is állítod, persze ezt csak akkor tudod, ha a lap is tudja. Ha megtalálod, először is a pc health status vagy vmi ilyesmi fülön, vagy akár everestel meg tudod nézni, most hány V ot kap a memó (valószínű:1,8), a kingmaxnak az 1066 hoz fog kelleni 1,9-2,1 között.
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Xbox one X konzol 1Tb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

30ért meg főleg ne, ennyiér már majdnem megkapod, amit lord vader írt, vagy egy hd 4830 at, ami szintén egy kva jó kari.