- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
Casanova* #29542 üzenetére
"...fsb terminator:..." - bocs, de ez tetszett!
különben én eddig úgy olvastam, hogy pll-hez ilyen 4,2-4,3ghz felett kell nyúlni (vagy nagyon magas fsb-nél esetleg). pl nálam is 4,2ghz-en alap pll-lel stabil a proci, és, amikor emeltem a pll-t nem lett kisebb a vcore igény.
még annyi, hogy sztem az everest teljesitmény-mérésére annyira ne alapozzatok, mert mutathat elég random értékeket (volt már rá példa).
-
BraveHeart
tag
válasz
Casanova* #29034 üzenetére
hmm.. hát akkor most már tényleg nem tudok mit mondani... az elején én is a pll-t gyűrtem, mondták, hogy ezek a procik 1,6-ig mehetnek... aztán máshol tanácsolták, hogy ne piszkáljam, tegyem vissza alap 1,5-re... szóval hagytam azon, én így futtatom most ezt.. igazából, múltkor előjött belőlem, hogy "felállítsam"
1,5 fölé, s meglepő módon sipolt a gépem, pedig csak 1,59-re raktam, s minden mást hagytam... szóval vicces... az elején is gyanus volt, mer' amikor 1,6-tal próbálkoztam alapból, s ahhoz állítgattam, s ott a 450-es fsb-t nem tudtam elérni 1,33V Cpu alatt...
Kinek mit dob a gép!De grat az eredményhez!
-
BraveHeart
tag
válasz
Casanova* #29019 üzenetére
Nem kell bántani az E8600-ot!
Létezik, hogy akkor is hibázik a procko, ha nem helyes feszt adok neki? Szóval megy pl. 1,26-al, de 1,28V-al már nem, ugyanazzal a beállítással?? sőt, magas refértékeknél is ugyan ez a tapasztalat??
Gondoltam, ez úgy van, mint a jó munkásembernél, kevés pénzért érthető, hogy nem dolgozik sokat jól, de sok pénzért már igen, nem? ja, nem, akkor meg azért nem...
-
-
BullKoxa
őstag
válasz
Casanova* #28918 üzenetére
Prime nem jó nálam Vista 64bit! Orthos alatt a teteje 58C°!Játékok alatt 58C°a teteje de én 3.8GHz-en használom boisbol 1.34375v al most vettem lejjebb 1.3375.. körülire, így az(ekkor még nem ismertem az IBT-t mondjuk most is Othosal nézem és ha stabil 90-120 percig akkor jöhet a IBT) Orhos 110 perc után eldobta.de majd megnézem így bírja-e a strapát. 4GHzen stabil volt 46 Percig az Orthos de kikapcsoltam mert úgye ez a fesz(1.4v) már árt a procinak.Nem tudsz ki megvenné a Cpu hűtőm?
Ui: most a kevesebb feszel nem igazán tudom nyúzni a gépet mert várom a VGA-m!!
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Casanova* #28892 üzenetére
BIOS 1,208v, CPU-Z idle 1,192v, load 1,2v.
subaruwrc: Jah, de én állandóba akarom használni.
Az kicsit gyilkos lenne már.
Eddig alapon használtam a procit, elég nagy szégyen tudom, de ez van. Nem kellett a kraft.
-
winfier
senior tag
válasz
Casanova* #28867 üzenetére
első körbe a cpu pll legyen 1,5V (általában magas fsb-nél kell kb 600+ -ra gondolok, de ott se mindig) azt nem kell emelni csak hamarabb kinyírod vele a procidat
A cpu vcore-ból nem tudsz még faragni? A többi beállításhoz majd a asus tulajok többet tudnak segíteni, ha kell.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Casanova* #28704 üzenetére
Látod! Nem tom, hogy Te vagy-e, de ha igen..Emlékszel? Gépet akartál húzni, s feljöttél Bp-re. Mi vártunk Tildy-vel meg 2 haverral a nyugatinál. Jöttél, ránknéztél és elmentél.. Most meg szenvedsz..Nem értelek! Vagy a "rövid" haj és a bakancs zavart?
Direkt miattad mentünk ki, Te meg vonatocskáztál 1et, a nagy semmiért. Ma már tudnád a everets-et használni..(meg a gépet) -
MPowerPH
félisten
válasz
Casanova* #28655 üzenetére
Neked milyen lapod van? Mert BIOS és BIOS között nagy különbség van. Meg lap és lap között is.
Egon: Ez érdekes...
Elsőre nem is tudok mit mondani. Mert nagyon sok a 80C, de még a 70C is, akárhogy is nézzük. Meg túl gyorsan ugrál a hő, valami nem jó.
Hűtő borda terhelés alatt érintésre milyennek tűnik? -
MPowerPH
félisten
válasz
Casanova* #28653 üzenetére
Ez jó.
Más: Nah, hát elég szépen meglepett a proci, gond nélkül megy 4,5GHz@1,28v -n a Prime. És még mindig zárt ház, csak annyi a szellőzés amennyit a ventiktől kap.
Most hagyom, had menjen még kicsit, 24/7 -nek ez tökéletes lesz.
Most kezdek rájönni, hogy az RE imádja a feszt, főleg a VTT és az NB -t. És a PLL -re is nagyon szépen reagál magasabb VTT -re. -
AirBooms
addikt
válasz
Casanova* #28384 üzenetére
Talán nem véletlen, hogy miért nem válaszolnak...
Mondtam, nézd át az Alapelveket! Szörnyű, hogy akármelyik topikba nézek be, mindenhol leglább 10-12 hsz-d van az utolsók között s mindegyikben siránkozol.
Egyrészt szerkeszd össze a hsz-eidet, másrészt tényleg menj át a Kezdőknek topikba, mert úgy érzem komoly hiányosságaid vannak, ami nem szégyen, csak idegesítő a többi topikban. Ezenkívül használd - ha szükséges - az Off topic gombot!!! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W