Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
sasa311
veterán
Bocs, ha nem kellett volna beleszólni, csak mikor én árultam a notimat akkor is először a #4 hszben kb. beszólt, hogy ez milyen szar notesz meg, hogy 50K-t ér (80körül árultam) aztán utána hirtelen mégse volt olyan szar, elkezdett rá alkudozni és már adott volna érte egy új 6600GT-t és 35K-t. (ja azóta már elment a noti emberi áron és tök elégedett vele a az új tulaj!)
Szóval ha valaki itt a PH!n üzletel akkor igen is fogadja el a ''helyi'' árakat, de ezt a szarrágást, mikor valaki lehúzza (teljesen inkorrekt módon) a másik boltját az már sok.
AMúgy meg mérgelődéssel burkol UP
-
sasa311
veterán
Neked muszály mindenkinek az üzletébe belepiszkolni?
Ezt a procit megvehetné bárki, akinek ilyen kell. pl. a notijába vagy ilyen volt neki eddig is csak meghalt, stbb.....
Te meg mindent eszméletlen jó áron ''tudsz'' venni csak épp itt alkudozol mindenre, ami szerinted drága...
Az eladónak meg egy nagy UP
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest