Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
batuz
csendes tag
Nem tudom, mert még nem szedtem szét. Előtte egy Pipo x8-som volt, ott sokkal melegebb volt a burkolat. Azt viszont ma mértem , hogy 25 perces 1080p-s videónál a legmagasabb cpu mag érték 70 fok volt, az átlag 67 fok. A rendszer hőmérséklet átlaga 65 fok. A lejátszás során az órajelből egyik szálon sem vett vissza.
-
batuz
csendes tag
válasz
envagyok
üzenetére
Wintel Pro W8 PRO Intel Z8300
Nem a
vám, pontosabban az ÁFA fizetés lepett meg, mert arra számítottam, hanem a vámkezelési költségnek ( 6E) nem néztem utána. Így 35E Ft körül jött ki. Lehet, hogy most jön egy pár hozzászólás, hogy ezért ezt+ezt lehetett volna venni, de nekem pontosan ilyen gépre volt szükségem. -
batuz
csendes tag
Megérkezett a Wintel Pro! Az előzetes várakozásoknak megfelelően csak áfát kellett fizetni.6 nap alatt ért ide. Kellemetlen meglepetés volt ( saját tájékozatlanságom miatt), hogy az ÁFA mellet a DHL +6E Ft vámeljárási díjat számított fel. Erre nem figyeltem. Egyelőre nagyon tetszik, amire szántam tökéletesen megfelel.

A nagygép mellett napi használatra, internetezésre, egyszerűbb dokumentumok szerkesztésére.
Az 1080p-s videókat simán viszi, a mért hőmérséklet 62 fok fölé nem ment. Internetezésnél, szövegszerkesztésnél éppen csak langyos. Meglepődtem, hogy aktivált w10 van rajta, de közben kiderült, hogy KMS is telepítve van. A napokban belakom, és ha érdekel valakit, bővebben is írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

róla.