- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
batuz
csendes tag
Nem tudom, mert még nem szedtem szét. Előtte egy Pipo x8-som volt, ott sokkal melegebb volt a burkolat. Azt viszont ma mértem , hogy 25 perces 1080p-s videónál a legmagasabb cpu mag érték 70 fok volt, az átlag 67 fok. A rendszer hőmérséklet átlaga 65 fok. A lejátszás során az órajelből egyik szálon sem vett vissza.
-
batuz
csendes tag
válasz
envagyok #2697 üzenetére
Wintel Pro W8 PRO Intel Z8300
Nem a
vám, pontosabban az ÁFA fizetés lepett meg, mert arra számítottam, hanem a vámkezelési költségnek ( 6E) nem néztem utána. Így 35E Ft körül jött ki. Lehet, hogy most jön egy pár hozzászólás, hogy ezért ezt+ezt lehetett volna venni, de nekem pontosan ilyen gépre volt szükségem. -
batuz
csendes tag
Megérkezett a Wintel Pro! Az előzetes várakozásoknak megfelelően csak áfát kellett fizetni.6 nap alatt ért ide. Kellemetlen meglepetés volt ( saját tájékozatlanságom miatt), hogy az ÁFA mellet a DHL +6E Ft vámeljárási díjat számított fel. Erre nem figyeltem. Egyelőre nagyon tetszik, amire szántam tökéletesen megfelel.
A nagygép mellett napi használatra, internetezésre, egyszerűbb dokumentumok szerkesztésére.
Az 1080p-s videókat simán viszi, a mért hőmérséklet 62 fok fölé nem ment. Internetezésnél, szövegszerkesztésnél éppen csak langyos. Meglepődtem, hogy aktivált w10 van rajta, de közben kiderült, hogy KMS is telepítve van. A napokban belakom, és ha érdekel valakit, bővebben is írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest