Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A nagy BOR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolx
tag
Köszönöm a hozzászólásod, teljesen egyetértek Veled. Valszeg engem is elijesztett egy-két hozzászóló fórumtárs. Ami a lényeg most 81 81 86 87 fok és 500 mHz a proci és gyakorlatilag csak az oldalt olvasgatom. Szerintem ez egy kicsit sok.
Ance-nek csak annyit üzennék, hallottam már a klímáról sőt olyan embert is ismerek aki már látott is -
zsolx
tag
Akkor leírom még egyszer alaposan ügyelve a fogalmazásra.
Aki magyar forgalmazótól vásárolna garanciális Pipo x7-et és nem szeretné szerelgetéssel és átalakítással kezdeni a használatot az szerintem ne vásárolja meg mert nagyon hamar eléri azt a melegedési szintet ami amit nem működik rendesen. És még csak március van, nincs a lakásokban túl nagy meleg. -
zsolx
tag
Megvettem. Nagyjából belőve. És ha eddig nem volt semmi gondom, majd mostantól lesz.
Van egy külső 2.5 vinyóm. Na azt folyamatosan dobja. Gondolom kevés neki a feszkó -
zsolx
tag
Még1x
Csak még egy kérdés a hűtéssel kapcsolatban.
Akkor most alap állapotában nagyon melegszik és ezért hibázhat vagy csak állagmegóvás miatt célszerű a plusz hűtés? -
zsolx
tag
Csak még egy kérdés a hűtéssel kapcsolatban.
Akkor most alap állapotában nagyon melegszik és ezért hibázhat vagy csak állagmegóvás miatt célszerű a plusz hűtés? -
zsolx
tag
Inkább felteszek egy konkrét kérdést.
Tisztelt Pipo tulajdonosok,
szeretnék beruházni egy x7-re de tartok tőle nem fogja tudni kiváltani a WD live média lejátszóm és egy android 4.4 tv stick nyújtotta kényelmet. Vagy igen? Ami érdekelne:
-média lejátszás
-youtube Fhd
-utorrent
Ezekre használnám, szerintetek? -
zsolx
tag
"YouTube 720p-vel még épp megy, az 1080p dobálja a kockákat de hunyorítva még viselhető (HTML5)".
Akkor ez gyakorlatilag annyit jelent hogy a Pipo x7 tartós fhd videók nézésére alkalmatlan?
-
zsolx
tag
Ez igen
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F7
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Képregény topik
- További aktív témák...
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest