- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor leírom, most már először lassan és szépen fogalmazva:
Szerintem abba kéne ezt hagynod, mielőtt a forgalmazó (teljesen jogosan) egy szép polgári pert akaszt a nyakadba. Különös tekintettel arra, hogy internetes rendelés esetén elég hosszú idő van arra, hogy a vevő kipróbálhassa és ha nem tetszik, vagy arra amire használná nem lenne megfelelő, visszaküldhesse. Sőt, a kipróbálási idő után is tehet jogi lépéseket a fizetett ár visszaszerzésére, amennyiben nem működik az eszköz megfelelően.
Mindezek miatt teljesen felesleges neked itt előre, mindenféle bizonyíték nélkül, totál alaptalanul rontanod a termék hírét. Mert azt ugye elfelejted, hogy más-más dologra használnák az emberek, így nem tudhatod, hogy nem lesz megfelelő valakinek, ennek ellenére hibásnak hirdeted a terméket. A nyárról meg csak annyit, hogy lehet, hogy nálad meleg van, de képzeld egyes helyeken feltalálták már a légkondit (lehet, hogy felétek még nem járt aki kidobolja a hírt), így pl. egy irodában, sőt akár egy lakásban nyáron gyakran hűvösebb van, mint télen.
Nem vagyok forgalmazó, semmi közöm hozzá, ezért vállaltam fel, hogy - kéretlenül - helyette leírom. Neki meg javaslom nyugodtan pereljen be és kacagva megnyeri, te meg talán tanulsz belőle.
Talán egy részét sikerült megérteni....
-
ericssonfan2
tag
Többször is le lett írva, hogy normális használat mellett (böngészés, filmnézés, stb) nem produkálja a túlmelegedést, de ne zavarjon...
Nekem eddig egyetlen egyszer csinálta, 1080p film konvertálása közben, kb fél óra 100%-os pörgetés után. Ez a kütyü pedig nem erre való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest