Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A Banggood válasza volt érdekes, milyen beépített emberekről beszélsz? Beépített ember az ügyfélszolgálatos?

A windowsról: most miért mondod el ezt ennyiszer, mintha új infó lenne? 2015 végefelé írtam, hogy "megjött az új Wintel W8-asom. Innen rendeltem. Tettem rá egy 76 USD-s ajánlatot, végül kiegyeztünk 80-ban. Aktivált windows 10 és office van rajta (azt nem mondom, hogy jogtiszta, de aktivált), ill. 4.4-es android". Nem tudom, miért kell másokat hülyének nézni.

A procikról: többször is írtam arról, hogy a Z8300-as és a Z3735F között nem tapasztaltam egetverő differenciát a Z8300-as mellett lévő, erősebb integrált GPU ellenére sem, de kíváncsi lennék rá, hogy milyen a Z8500/8700. Egyébként eközött és eközött nem fingnyi a különbség - a Z8500 majdnem a dupláját tudja nyers erőben, és ekkora különbségnek már a napi használat során is látszania kell.
Remélem, a "másik észkombájn" alatt nem engem értettél, de akárhogy is: kicsit körül kellene nézni, mielőtt ekkora arccal nekiállsz észt osztani, hogy ne lőj egy hsz-en belül 3 öngólt. Szerintem.
(#3083) idegen lény Kizártnak tartom, de próbáld ki nyugodtan!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality Nebula Camera
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest