- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76 #2401 üzenetére
Nem egészen világos, most a külső vinyót tápláltad meg ezzel az AC Ryan cuccal, vagy a wintelt?
Külső tápos usb hubra próbáltad már rádugni az összes usb-s cuccot, a vezetéknélküli bill+egeret is? Ezzel ki lehetne zárni az usb enegiaellátását mint tényezőt. Ugye jól emléxem, hogy ebben még a LAN kártya is usb-re van kötve?
Megpróbálnám a helyedben az usb drivereket frissíteni, főleg a vezetéknélküli bill+egérre gondolok. Egyébként én is megfigyeltem már egy ehhez hasonló jelenséget, csak én egy sony vaio laptopon, néha, mikor kihúzom belőle a (külső tápos) vinyó usb csatlakozóját, hallom a bimbam-ot, hogy minden usb-s cuccot (egér, billentyűzet) leválaszt és újra csatol, az egér pl. addig nem is mozdul. Na ez van szerintem nálad is, csak nálad akkor, amikor a vezetéknélküli egér (vagy bill) visszatér készenléti állapotból (mikor az asztalon pihen és nem nyúlsz hozzá). Persze az ok még mindig ismeretlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest