Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz interstate76 #1266 üzenetére

Ja, nincs túlzottan hype-olva ez a box, lehet azért kerülte el a figyelmed, de emlékeim szerint kb. egy hónapja botlottam bele, s már akkor nyomott volt az ára, persze még mindig azt mondom, amit végső soron te is, hogy kb. 70 dollárba kellene kerülnie egy ilyen boxnak. További érdekesség egyébként a boxal kapcsolatban, hogy ezen kivannak vezetve a lábak akkuhoz (csatlakozós), a fentebb említett témához érintve hozzátartozhat, itt könnyen megoldható a szünetmentes működés. Ugyebár egy power bankkal valahogy figyeltetni kellene a hálózati táp-ot, s csak akkor átkapcsoltatni a power bankra, amikor szükséges. Persze lehet mondani, hogy akkor erre ott az Ainol, én nem vagyok mérnök, de szerintem nem egészséges egy akkuval összepréselni egy 90 fokra is felfűtő procit, továbbá ott a Voyo, csak abban meg egy lityi-lötyi 1000mAh-s akku van, plusz nincs hűtés.
    Ja a windows valóban nem aktivált rajta, ezzel egy magyar nem hinném, hogy meglenne lőve. Az az akció meg bevezető ár volt, nem mindegy, s már jó rég volt. :D Geek is szokott néha akciózni pár napra, pár órára, de ilyesmi a bevezető ár óta nem történt a Pipo-val.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés