- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Volt benne valami HDMI fw azt írta. Sokáig villodzott meg minden. Aztán állogathattam be. Bár nem sok mindent szoktam tekergetni.
Jelenleg az alap venti vezérlést használom. Ami most úgy néz ki, hogy elég jól működik nálam. Terhelés után vissza hűti 48 fok körülre. Aztán ott vegetál és nem is melegszik hűl még 46-47 fok böngészés közben. Ha monitor off-ol akkor vissza hűl 37-38 fokra és venti így is kikapcsolva marad. Amíg nem megy 50 fok fölé nem is megy a venti.
Játék alatt volt idegesítő mikor 49,5=>50,1 fokra ugrott akkor be indult olyan "böszme" módon. 0=>13XX valamennyi. De miután már el ért 52-53 fokot onnan állandó lett az 1400 körüli érték. Valahogy ez már jobban tetszik mint januárban mikor vettem. De ez még nem az igazi.
Ha azt akarom ne kapcsoljon ki a venti csak manuál 33% aztán akkor megy 1360-1500 között. De ott a hullamzás ami idegesíti az embört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Philips LCD és LED TV-k
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest