Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Még véletlenül se osszátok,mert nem kell.
Tehát a gyors megoldás
ell egy rootolt fw és egy filemanager,ami látja a rendszerfájlokat és írja is. pl. rootexplorer.Töltsétek le ezt a fájlt.
Ki kell csomagolni az NVD_DATA könyvtárat és felülírni a /data/nvram/md/NVD_DATA-t egy az egyben.(nem kell e jogokat sem állítani) Persze egy mentés nem árt a régiről.Aztán újraindít és megy mint a villám. Én még nem kerestem,mert lehet,hogy vannak itt akik helyből tudják,hogy ezt a első bootnál honnan szedi a rendszer.Az elképzelésem szerint az első boot során ezt beteszi ide a datába a kalibrációs és egyéb adatokkal együtt és utána minden bootkor innen írja be az nvram-ba.Várom a visszajelzéseket.Az 1.0.6-ból szedtem ki. A kalibrációs fájlokat és egyebeket tudatosan nem írtam felül,csak kizárólag ezt.Ha valami nem tökéletes,akkor majd jönnek azok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Yettel topik
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Okos Otthon / Smart Home
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple asztali gépek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ell egy rootolt fw és egy filemanager,ami látja a rendszerfájlokat és írja is. pl. rootexplorer.Töltsétek le