Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Még véletlenül se osszátok,mert nem kell.
Tehát a gyors megoldás
ell egy rootolt fw és egy filemanager,ami látja a rendszerfájlokat és írja is. pl. rootexplorer.Töltsétek le ezt a fájlt.
Ki kell csomagolni az NVD_DATA könyvtárat és felülírni a /data/nvram/md/NVD_DATA-t egy az egyben.(nem kell e jogokat sem állítani) Persze egy mentés nem árt a régiről.Aztán újraindít és megy mint a villám. Én még nem kerestem,mert lehet,hogy vannak itt akik helyből tudják,hogy ezt a első bootnál honnan szedi a rendszer.Az elképzelésem szerint az első boot során ezt beteszi ide a datába a kalibrációs és egyéb adatokkal együtt és utána minden bootkor innen írja be az nvram-ba.Várom a visszajelzéseket.Az 1.0.6-ból szedtem ki. A kalibrációs fájlokat és egyebeket tudatosan nem írtam felül,csak kizárólag ezt.Ha valami nem tökéletes,akkor majd jönnek azok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ell egy rootolt fw és egy filemanager,ami látja a rendszerfájlokat és írja is. pl. rootexplorer.Töltsétek le