Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lorena I.D.

csendes tag

válasz raulicio #4225 üzenetére

Az 1.0.1-es ROM-mal sajnos nem látja a telón a 16 GB tárhelyet (erről írtam már e fórumban jóval fentebb), csak egyet lát és kezel. És a makrófotó sem működik. Tehát mindenképp, kizárólag olyan ROM-ot szeretnék felrakatni, amelyik, mint írtam, látja és kezeli a teljes memóriát (értelemszerűen a rendszer lefoglalja a maga helyét, ez nem is kérdéses ;) ), s emellett tudok vele makrófotót készíteni és növeli az akku élettartamát. De nem tudom, melyik ROM-ot kell feltetetnem ehhez és honnan szerezhető be. Nem szeretném, hogy a szervizes hazavágja a telómat, amely ezeket leszámítva hibátlanul működik, csak épp az akku teljesítményét nem lehet kihasználni az 1.0.1.es ROM miatt, a makrófotózást sem tudom használni, és már a világon semmit sem tudok feltelepíteni a telóra, amelyeknek nem elegendő a microSD-kártya, mert a telón kell, hogy legyen, úgy fut normálisan. Nincs több helyem, egy giga az lufas és esti fény. És nem is véletlen vettem 16 GB-ot, amely így használhatatlan (16-ot vettem és csak egyet használhatok? Közröhej!). De erről is volt már jó pár szó e fórumon... ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés