- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
raulicio #4225 üzenetére
Az 1.0.1-es ROM-mal sajnos nem látja a telón a 16 GB tárhelyet (erről írtam már e fórumban jóval fentebb), csak egyet lát és kezel. És a makrófotó sem működik. Tehát mindenképp, kizárólag olyan ROM-ot szeretnék felrakatni, amelyik, mint írtam, látja és kezeli a teljes memóriát (értelemszerűen a rendszer lefoglalja a maga helyét, ez nem is kérdéses
), s emellett tudok vele makrófotót készíteni és növeli az akku élettartamát. De nem tudom, melyik ROM-ot kell feltetetnem ehhez és honnan szerezhető be. Nem szeretném, hogy a szervizes hazavágja a telómat, amely ezeket leszámítva hibátlanul működik, csak épp az akku teljesítményét nem lehet kihasználni az 1.0.1.es ROM miatt, a makrófotózást sem tudom használni, és már a világon semmit sem tudok feltelepíteni a telóra, amelyeknek nem elegendő a microSD-kártya, mert a telón kell, hogy legyen, úgy fut normálisan. Nincs több helyem, egy giga az lufas és esti fény. És nem is véletlen vettem 16 GB-ot, amely így használhatatlan (16-ot vettem és csak egyet használhatok? Közröhej!). De erről is volt már jó pár szó e fórumon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest